HHX 5 højniveaufag plakat – lyseblå

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Vælg motiv

Vælg baggrundsfarve

Fulde navn

Dato

Uddannelsessted (valgfrit)

Varenummer (SKU): 2286
Varenummer (SKU): 2286
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Den søde studentertid er bedst, når man får en personlig gave

Alle, der har prøvet at blive student eller færdig med en uddannelse, ved, hvor speciel en tid, det er. Man føler, at hele verden ligger for ens fødder, og at man har uanede muligheder. Det har man i og for sig også, så det er bare med at støtte de unge i den uovervindelighed og glæde, som de føler i netop denne periode. Mange bække små gør en stor å, som man siger, og det er netop hvad denne fine gave til studenten kan være med til. Vil du gerne vise den nybagte student, hvor glad du er på hans eller hendes vegne, har du i den grad muligheden med denne super fine og personlige studentergave, som helt sikkert vil falde i god jord.

Kender du ikke til denne type HHX plakat, som de seneste år har været en rigtig populær studentergave, er det på tide at du stifter bekendtskab med den. Denne gave til studenten er nemlig super speciel og personlig, og hvem synes ikke, at en studentergave skal være det? Det synes vi nemlig også. Når man skal til en fest, er det en smule kedeligt og uopfindsomt blot at købe en af de mange ønsker, der står på listen. Det skaber ingen overraskelse hos modtageren, og der er stor risiko for, at studenten får flere af den samme slags gave. Luften går lidt af ballonen, når der bliver åbnet det samme par sko eller det samme ur, og det er ikke sjovt for hverken modtager eller giveren.

Og det er lige præcis her, at den fede gave til studenten kommer ind i billedet, for her får du både en personlig og unik plakat. Der er ikke noget bedre end at få en gave, der kommer fra hjertet, og som der er blevet tænkt over, og det er lige præcis den følelse, man får, når man åbner gaven og ser denne fine HHX plakat. Er du også blevet helt vild med idéen? Så kan du heldigvis nemt og hurtigt bestille din helt egen variant og give den nybagte student en helt igennem fantastisk gave på den store dag. Tænk sig at modtage sådan en personlig og fed HHX plakat lige efter en veloverstået og sidste eksamen – fedt, ikke?

* Din plakat er personlig og kan derfor ikke returneres og udformningen af plakaten vil ligne det viste billede