STX 5 højniveaufag plakat – lyseblå

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Vælg motiv

Vælg baggrundsfarve

Fulde navn

Dato

Uddannelsessted (valgfrit)

Varenummer (SKU): 2294
Varenummer (SKU): 2294
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Den perfekte studentergave

Kender du en gymnasieelev, der lige er blevet student? Og ved du ikke hvad, du skal give dem i gave? Her er vores bud på den perfekte studentergave til den nyudklækkede student. Studentertiden er en hård tid, hvor man går igennem en masse afleveringer og lektier. Det er derfor vigtigt at finde den helt rigtige gave til studenten, som de også kan bruge efterfølgende. Denne udgave af vores plakat er designet til STX-studenten, der har gået på det almene gymnasium. Plakaten er den perfekte studentergave, fordi den blandt andet er en personliggjort. På plakaten er nemlig studentens navn og datoen for den dag, studenten blev student. Man får også skrevet det gymnasium, studenten har gået på. Her hos Plakatdyr.dk er det vigtigt for os, at kvalitet og service er i top, og derfor printer vi din bestilling, når vi modtager den, så du hurtigst muligst kan være klar med den perfekte studentergave.

Studentens originale hue vil formentlig være rigtig slidt efter studentertiden. Med denne plakat kan studenten stadig have et finere minde om studentertiden, eftersom plakaten er meget stilren og passer ind i alle hjem. Teksten er minimalistisk, og det er huen, der er i fokus. Det er jo den, der symbolet på den gode tid. Studentergaven kan bestilles både med og uden ramme, og hvis du bestiller med ramme, sørger vi for, at plakaten bliver flot indrammet, sådan at du kun skal sørge for en flot indpakning, når du dukker op med den fine studentergave. Vi kan med garanti love dig, at studenten bliver helt vildt glad for at modtage din gave, og du kan forvente at ville se den hænge i studentens hjem i fremtiden. For at personliggøre plakaten yderligere, kan du også vælge baggrundsfarve på plakaten. Vælg den farve, du ved, studenten bedst kan lide og vær med til at sørge for, at studentens dag bliver endnu bedre. Det er nemlig vigtigt, at en studentergave er personliggjort, og studenten kan bruge den efterfølgende. Man må sige, denne studentergave er fuld af personlighed, og noget studenten helt sikkert tager i brug. Plakaten fås i tre størrelser. Størrelserne er A4 (21X29,7), 30X40 og 50X70. Det betyder, studentergaven passer lige ind i studentens stil. Det er betydningsfuldt at vise, man har tænkt over den gave, man giver, fordi studenten har knoklet hårdt for at nå hertil. Og derfor er en personlig gave den perfekte gave. Vis at du kender studenten med en personliggjort plakat.

* Din plakat er personlig og kan derfor ikke returneres og udformningen af plakaten vil ligne det viste billede