Spar op til -20%

ABC-plakat

Se endnu flere Læringsplakater her

Se alle Børneplakater her

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 2505
Varenummer (SKU): 2505
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Alfabet plakater

Hvad er bedre til at introducere alfabetet for de yngste end en ABC-plakat på væggen i børneværelset? På den måde skabes der både hygge, mens den lille kan observere, øve, udtale, finde på ord, og meget meget mere. Plakaten minder med sit stilrene design og udseende om en synstavle og passer derfor ind i mange moderne, skandinaviske hjem. Udover at lære alfabetets 29 bogstaver, illustrerer plakaten også inddelingen af konsonanter og vokaler, som på pædagogisk vis er markeret med henholdsvis en mørk og en rød skrift. Find på passende ord ved hvert bogstav, som hjælper barnet med genkendelsen og forståelse af bogstavernes lyde. Med en ABC-plakat hængende på børneværelset har dit barn altid mulighed for at kigge og øve sig på bogstaverne, som lægger grobund for barnets videre indlæring i skolen. ABC-plakaten kombinerer på den måde hyggelig, moderne indretning på børneværelset med læring af det danske alfabet og forbereder derved dit barn på en forestående skolestart.

At lære alfabetets bogstaver er alfa og omega for senere at kunne lære at læse og skrive, og derved klare sig godt i skolen. Det er med andre ord vigtigt, at dit barn tidligt, men på en sjov og uformel måde, får kendskab og introduktion til det danske alfabet. Det betyder ikke, at i sammen skal sidde og tæske det igennem gang på gang, indtil han eller hun kan det udenad, men i stedet kan du hænge en af vores flotte og populære abc-plakater op på væggen på børneværelset, så dit barn dagligt får det ind under bevidstheden og langsomt bliver bekendt med de nye bogstaver.

Husk også at se vores matchende ‘Lær At Tælle’-serie!