Ærø plakat

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

XSmall

A5

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 5187
Varenummer (SKU): 5187
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Det sydfynske Øhavs perle: Ærø

Ærø er med sine knap 6000 mennesker en af landets mindste ø-kommuner og er cirka 30km lang og 8 km bred på det bredeste sted. Er du så heldig at have bopæl på øen, har du sommerhus der, eller har du bare en hel masse dejlige minder, som ofte får dig til at tænke på den fynske ø, så er du kommet frem til det helt rigtige produkt for dig. Her på siden finder du nemlig denne super fede Ærø plakat, som i den grad er populær blandt de kunder, som har en relation til den skønne ø eller nogen af dens byer. Har man noget kært, skal man værne om det, og det er netop, hvad du kan med sådan en fin og moderne Ærø plakat som denne.
Vores stilfulde Ærø plakat er super sjov, hyggelig og stilfuld at have hængende, og du vil opdage, at den stensikkert vil se fuldstændig fantastisk ud på væggen i både køkkenet, i stuen, ja sågar på badeværelset. Er du bare vild med denne Ærø plakat, men ved du ikke liiiige helt, hvor den skal placeres, behøver du altså med andre ord ikke at vente, for den kan vitterligt hænge overalt i boligen. Den er skabt ud fra den holdning, at den skal være universel, tidløs og tale til de fleste typer af indretninger, og det, synes vi, er lykkes til fulde.