Als plakat

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

XSmall

A5

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 5183
Varenummer (SKU): 5183
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Als – den skønne ø i syd

Der er mega dejligt i Sønderjylland, og der er mindst lige så dejligt på den skønne ø, Als. Med sine knap 50.000 indbyggere er den faktisk en af de mest tætbefolkede øer i landet, og den er især kendt for intensiv svineavl. Bor du på den skønne ø, er der stor chance for, at du bor i Sønderborg, for her bor over halvdelen af øens beboere. Du er nok havnet på lige præcis denne side, fordi du enten bor på den sønderjyske ø, eller fordi du er født og opvokset i det dejlige område. Uanset hvad din baggrund er, er vi glade for, at du er her, for vi vil rigtig gerne dele denne super fine Als plakat med dig. Vores Als plakat er faktisk rigtig populær blandt vores sønderjyske kunder, og det er forståeligt, for de fleste af os er stolte over, hvor de kommer fra. Der er en hel del minder og oplevelser forbundet med, hvor vi stammer fra, og det er en rigtig vigtig ting at kunne vise det til sine omgivelser.

Er du ikke født og opvokset på øen, men har du i stedet en lang række gode oplevelser og minder, som du gerne vil værne om, så er en Als plakat OGSÅ en oplagt idé. En Als plakat er nemlig skabt til dig, som gerne vil hylde den sønderjyske ø, og som samtidig også gerne vil have et personligt touch ind i boligindretningen. Lyder det som noget for dig? Så synes vi nemlig bare, at du skal slippes løs, så du kan få kigget på de mange forskellige varianter, som findes her på siden.