Danmarkskort – håndtegnet plakat

Se flere Bilplakater her

Se alle Børneplakater her

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

XLarge

70x100cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 4993
Varenummer (SKU): 4993
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Danmarkskort til børn

Udforsk Danmark med kærlighed og kreativitet.
Vores håndtegnede Danmarkskort er skabt til børn i alle aldre. Her er der rig mulighed for at gå på opdagelse blandt de mange skønne illustrationer, der hver og en repræsenterer kendte steder, seværdigheder, specielle dyr, og meget mere. Har du et barn, der er vildt med kort? Eller vil du gerne, at dit barn får en god og hyggelig start på læren om geografi? Så er dette danmarkskort for børn en fuldstændig fantastisk idé. Det er fyldt med farver og søde motiver – præcis som de hører sig til på et børneværelse.

Danmarksplakaten fås i 3 størrelser, nemlig a4, 30x40cm samt den helt store i 50x70cm. Og ønsker du rammer til, kan du nemt tilføje indramning, inden du lægger i kurven. Vil du læse mere om vores udvalg, kan du kigge her. 

Er du på udkig efter en større del af verden? Ingen problem. Du finder også kort til børn, der viser både Afrika, Europa og endda hele verden.