Davinci ramme egetræ

Davinci ramme egetræ

Ryd

Kunderne elsker os

Natasha Dupont Mogensen 20 Juli

Har i dag modtaget min super flotte bokstaveplakat fra plakatdyr, og den er helt perfekt, så nu skal den bare op og hænge på min søns værelse når vi når dertil ☺️. Jeg er fuld ud tilfreds med det hele, og det er helt klart et sted jeg vil handle igen

Camilla Beyer Sørensen 5 August

Jeg har idag modtaget mine ABC plakater Hvor er de fine og jeg er overbevist om at de vil blive elsket Tak for god service hele vejen igennem.

Varenr: 2442 -

Den perfekte ramme til den store kunstner.

Er jeres køleskab eller opslagstavle overfyldt med børnenes flotte tegninger? Med den praktiske Davinci ramme kan du nemt og hurtigt inramme det nyeste kustværk. Udstil den nyeste flotte tegning, mens du opbevarer op til 50 tegninger bagved.

De hurtige fordele ved Davinci rammen:

– Du kan udstille 1 tegning eller billede og samtidig opbevare op til 50 bagved.
– Rammen er udstyret med smart front-låge, som nemt kan åbnes uden at tage rammen ned af væggen.
– Rammen kan hænges op både som stående og liggende format
– Rammen kan stå på bordet, kommoden eller skænken med den medfølgende stander
– Indeholder hvidt passepartou samt glasrude

Størelsen på dette produkt er: Længde 28,5cm , højde 37cm og dybde 4,5cm

Vi benytter rammer fra Hoei Denmark til indramning af dine plakater eller illustrationer. Fuldend dit plakatkøb med en kvalitetssikret ramme fra Hoei Danmark.

Du kan vælge mellem ege-, sort-, hvad eller kobberramme og find den ramme, der passer ind i lige præcis dit hjem og indretning. Vi tilbyder de forskellige rammer i flere forskellige størrelser: 50×70cm, 30x40cm, a4(21x29,7cm) samt a5(14,8x21cm).

* Vores 50x70cm rammer leveres med kvalitetsplexiglas fra HOEI Danmark. Samme gode kvalitet som almindelig glas uden at gå på kompromis.

Plakatdyr.dk sender alle pakker med track and trace nummer og leverer inden for 1-4 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder med PostDanmark, som gør det billigt, hurtigt og fleksibelt for dig. Vælg under køb den fragtmetode, der passer dig.

Personlig levering til privatadresse/erhvervsadresse (59,- ved køb under 399,- og +20,- ved køb over 399,-) Post Danmark leverer pakken personligt, eller hvis du har valgt, at de må stille den et bestemt sted. OBS: er du ikke hjemme, når posten er der, og har valgt, at pakken skal afleveres personligt, skal du selv afhente pakken på posthuset. Levering til valgfrit posthus eller pakkeboks (39,- gratis over 399,-).

Via den røde knap ’vælg udleveringssted’ kan du vælge mellem mange forskellige udleveringsmuligheder ved at indtaste dit postnummer og få alle de muligheder, der er afhentningsmuligheder i dit område. Indtast dit nummer til mobiltelefon, og du vil modtage en SMS fra PostDanmark, med info, når pakken er klar til afhentning.

5 stjerner


Vores kunder elsker os. Se selv - klik her

5 stjerner

100% Sikker betaling
Hos Plakatdyr.dk handler du altid sikkert.

5 stjerner

Tryk med omtanke
Vi samarbejder med et svanemærket trykkeri.

5 stjerner

Hurtig levering
Vi afsender din ordre 1-4 hverdage efter bestilling.

10138Close