Spar op til -20%

Enhjørning – navneplakat

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trÌrammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan lÌse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Indtast navn

Tilpas skriftstørrelsen

Dato

Varenummer (SKU): 5898
Varenummer (SKU): 5898
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk ivĂŚrksĂŚtteri

Det siger vores kunder

Enhjørning plakat med navn

Enhjørning plakat med navn er det oplagte valg til børnevÌrelset! Gør dit barns vÌrelse helt specielt med denne super flotte børneplakat! Denne personlige plakat er designet og printet i Danmark og vil med garanti skabe et magisk og fantasifuldt rum for dit barn at vokse op i. Plakaten viser en smuk og farverig enhjørning, som alle børn elsker den. Under enhjørningen er der plads til dit barns navn samt fødselsdato, som vil blive trykt med en elegant og legende skrifttype. Du für altsü en unik og specialdesignet børneplakat, sü det passer perfekt til dit barns personlighed og stil.

Plakaten er trykt pü højkvalitets papir med en flot finish, der giver den en luksuriøs og moderne fornemmelse. Den er tilgÌngelig i forskellige størrelser, sü den passer til enhver indretning og plads. Den er ogsü nem at montere med vores enkle og stilrene rammer. En enhjørning navneplakat med navn er den perfekte gave til baby shower, fødselsdag eller jul. Enhjørningeplakaten er en unik og personlig gave, som vil blive skat af büde forÌldre og børn i mange ür fremover. ForkÌl dit barn med denne smukke og magiske navneplakat fra vores kollektion og gør deres vÌrelse helt specielt.