Spar 30%

Far er den bedste… – plakat

Se alle plakater til: Mors dag

Se også plakater til: Fars dag

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Vi indrammer plakaten for dig.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+4

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Ændring af teksten

Ønsker du teksten ændret, så plakaten er med ‘Vi’ i stedet for ‘jeg’ ?

Varenummer (SKU): 4530
Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Få øjnene op for den perfekte fars dag gave

Lige nu sidder du og kigger på den allerbedste fars dag gave, du overhovedet kommer til at finde. For hvilken mand vil ikke gerne have sådan en fin og anerkendende fars dag gave stukket i hænderne? Vi garanterer, at han bliver våd om øjnene, og at han helt sikkert vil blive mere end glad for at få sådan en fin fars dag gave. Kender du en far, som skal forkæles, og som fortjener an masse anerkendelse for alt det, han gør i det daglige, så har du løsningen lige her på siden. Denne fars dag gave vil nemlig ramme enhver far lige i hjertet, og det er netop, hvad en perfekt fars dag gave skal gøre.
Det er slut med chokolade, blomster, eller hvad du ellers plejer at give ham. Tingene i sig selv er fine nok, men efter få dage er de jo væk, og så har han ikke længere sin fars dag gave at kigge på. I stedet har du her en far plakat, som ikke sådan lige forsvinder, og som han kan beholde i årevis. En god fars dag gave skal ikke bare svinde hen, og det er simpelthen så hyggeligt at kunne gå og kigge på den i dagligdagen, så man af og til bliver mindet om, hvad man har, og hvor glade andre er for en. Det er guld værd, og det gør, at man holder humøret oppe i de lidt sværere perioder. Så vil du gerne gøre en decideret forskel for en hårdtarbejdende far? Så bestilt en flot og anerkendende fars dag gave, som vi LOVER dig, at han vil elske højt med det samme. Der er ikke noget bedre end en gave, som er gennemtænkt og valgt med hjertet, så denne far plakat vil med garanti blive en succes.