Fødselstavle – design 2

Velkommen til vores fantastiske fødselsplakat-designer! Her kan du selv være designer og eksperimenter med design og motiver alt det, du vil. Husk, at du til hver en tid kan se, hvordan plakaten kommer til at se ud, ved at klikke på ”Se plakaten inden du bestiller” nederst.

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trÌrammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan lÌse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Barnets fornavn

Barnets efternavn

Dato

Tid

LĂŚngde (cm)

VĂŚgt (gram)

Udskift dit farvedesign til andet.

Øverste højre hjørne

Nederste venstre hjørne

Varenummer (SKU): 5975
Varenummer (SKU): 5975
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk ivĂŚrksĂŚtteri

Det siger vores kunder

Design din egen fødselsplakat med den smarte plakatdesigner

Hvis du førhen har købt en af vores populære fødselsplakater hos os, har du måske bestilt den med udkast, som du efterfølgende skulle godkende, inden den blev produceret, trykt og afsendt. Sådan er det ikke længere, og det er vi rigtig glade for, for det er en win-win for både os og dig som kunde. Med denne smarte fødselsplakat-designer har vi nemlig frigivet en hel masse tid ved ikke at skulle lave massevis af udkast om ugen, og du kan samtidig som kunde selv være med under hele designprocessen. Du kan nemlig sidde hjemme i stuen og design din egen fødselsplakat, når du lige har tid og lyst til det. Du kan afprøve samtlige motiver og farvekombinationer så mange gange, du vil, og du kan blive ved, indtil du er 100% tilfreds med resultatet. Hver gang du har foretaget ændringer, klikker du blot på ”Se plakaten inden bestilling”, hvorefter systemet vil bearbejde den nye fødselsplakat og vise dig resultatet. Kan du lide, hvad du ser, og vil du gerne bestille lige præcis den variant på billedet, lægger du den blot i kurven og gennemfører betalingen ved hjælp af de efterfølgende trin.
Vi har faktisk ikke altid haft sĂĽdan en smart fødselsplakat-designer, som den, du sidder over for her. Førhen udarbejdede vi udkast til samtlige fødselsplakater i denne variant, og det betød en masse arbejde, som vi kunne have brugt pĂĽ andre opgaver og projekter i Plakatdyr. Heldigvis har vi fĂĽet udviklet denne super smarte og effektive fødselsplakat-designer, som pĂĽ nem og overskuelig giver kunderne mulighed for i ro og mag at kunne sidde og designe i det tempo, som de ønsker. Med funktionen “Design din egen fødselsplakat” er der ingen begrĂŚnsninger for, hvor mange gange du kan afprøve de forskellige kombinationer, og du er først fĂŚrdig med dit design, nĂĽr du selv siger til. Resultater er, at du stĂĽr med en fødselsplakat, som er fuldstĂŚndig efter dit hoved, og du har selv haft en finger med i designprocessen! Hvor fedt er det ikke lige?
Pü billedet her kigger du pü design variant nummer 2, som indeholder mørkeblü, grülige samt turkise nuancer. Denne variant skal du selvfølgelig vÌlge som skabelon til din kommende fødselsplakat, hvis du bare er tosset med lige prÌcis den kombination, eller hvis dit barns indretning isÌr bÌrer prÌg af den farvepalet. Er du i tvivl, om det skal vÌre den, skal du ikke vÌre bekymret, for du kan sagtens vÌlge den til at starte med og sü efterfølgende Ìndre i farvedesignet, nür først du er startet. Du skal blot vÌlge en farvekombination pü fødselsplakaten for at komme i gang, men det betyder bestemt ikke, at du er lüst fast pü dit valg. Du kan til hver en tid Ìndre alle dine valg til noget helt andet. Det er fuldstÌndig op til dig. Nür du er fÌrdig med dit design af din fødselsplakat, lÌgger du den i kurven, og sü kan du jo passende gü pü jagt efter flere skønne børneplakater, som vi har i vores sortiment.