Fødselstavle – design 14

Vi har skabt en simpel og brugervenlig plakatdesigner, som har til formål at gøre det nemt for alle vores kunder at lave deres egen unikke fødselsplakat. Du udfylder blot felterne, samt vælger plakatens størrelse og ønskede ramme, og så er du mere end klart til at lege designer for en dag! Krydskombinér de mange designs og motiver, og leg med de mange farver og udtryk. At designe sin egen fødselstavle er en leg!

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Barnets fornavn

Barnets efternavn

Dato

Tid

Længde (cm)

Vægt (gram)

Udskift dit farvedesign til andet.

Øverste højre hjørne

Nederste venstre hjørne

Varenummer (SKU): 5963
Varenummer (SKU): 5963
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Populær fødselsplakat: Prøv den smarte designerfunktion

Hvis du har fulgt med hos os længe, ved du måske, at vi før tiden brugte lang tid på at lave udkast, hver gang en kunde bestilte en populær fødselsplakat her på hjemmesiden. Det er selvsagt rigtig tidskrævende at lave den slags hver dag, så vi brændte efter at finde et værktøj, der kunne hjælpe os med at effektivere netop den proces. Resultatet kigger du på nu, og det er vores super smarte fødselsplakat-designer, som vi er rigtig glade for at kunne præsentere dig for. Den hjælper dig hele vejen igennem designprocessen, så du til sidst får et fuldstændig fantastisk produkt i hænderne.
Kan du godt de lide grålige nuancer, er dette design med nummer 14 fuldstændig genialt. Den blålige, grålige og mørkeblå skrift spiller fantastisk sammen, og du står tilbage med en populær  fødselsplakat, som vil passe godt ind allevegne. Hvis du gerne vil have et tip til, hvilke motiver der vil passe rigtig godt ind sammen med denne farvekombination, så vil for eksempel giraffen, tigeren eller løven passe godt ind. De grålige nuancer sammen med de gullige farver går virkelig hånd i hånd, og der vil ske en flot farveeksplosion på ungernes værelser, hvis du går med denne anbefaling.
Og hvad kan du så bruge sådan en fin fødselsplakat til? Jo, den har faktisk rigtig mange formål. For det første er den et alletiders minde om den store dag, hvor en lille dreng eller pige kom til verden, som du hver dag kan gå og nyde, mens du for eksempel lægger vasketøj sammen, læser en god bog, eller leger med ungerne. Derudover er det en god måde at blive mindet om, hvor taknemmelig man skal være over at få lov til at blive forældre til sådan et lille liv. Synes du tilmed, at der mangler lidt liv og farver på ungernes værelser, så er der også her hjælp at hente. For med vores fødselsplakater får du en masse liv og glade dage ind på børneværelset, og så er den samtidig et rigtig hyggeligt element i indretningen.
Er du nysgerrig på at se, hvad der ellers er i denne verden med fødselsplakater, så kan vi godt forstå dig. Børneplakater er en skøn og dejlig verden at bevæge sig ind i, for her er ingen begrænsninger, og fantasien får frit spil. Der er fuld knald på farverne, og det er super spændende for børnene at kigge på de mange farver og former, mens de leger og hygger. Selv om de måske ikke direkte kigger på dem hele tiden, har de dem stensikkert i baghovedet, mens de går rundt på værelset og hygger, og du vil opdage, at indlæringen konstant er i gang, selv om det måske ikke ser sådan ud. Når du er færdig med denne fødselsplakat, vil vi derfor på det kraftigste anbefale, at du tager et kig på vores kæmpe kategori med børneplakater, som indeholder alt, hvad dy skal bruge af plakatdesigns til ungernes værelser.