Fødselstavle – design 4

Velkommen til vores smarte fødselsplakat-designer, hvor DU er designeren! Du kan sidde i ro og mag i sofaen og lege med de mange fede designs og motiver. Når du er tilfreds med det endelige resultat, kan du lægge den i kurven og gennemføre din bestilling.

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Barnets fornavn

Barnets efternavn

Dato

Tid

Længde (cm)

Vægt (gram)

Udskift dit farvedesign til andet.

Øverste højre hjørne

Nederste venstre hjørne

Varenummer (SKU): 5973
Varenummer (SKU): 5973
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

En fødselsplakat med motiver er det sikre valg

Vi kender endnu ingen, der ikke har fuldstændig forelsket sig i vores populære fødselsplakater, som i den grad går som varmt brød her på webshoppen. Vi har dem også selv hængende derhjemme på pigernes værelser, fordi de simpelthen er så hyggelige at have hængende, så man kan kigge på dem i hverdagen. En fødselsplakat med motiver er et symbol på livet, og den repræsenterer noget kæmpestort, som man måske ikke tænker over i hverdagen, hvor alting går hurtigt. Dagene flyver afsted, og man har måske ikke lige tid til at sondere over, hvor stort det er egentlig er, at man har givet liv til sådan et lille væsen. Men med en flot og farverig fødselsplakat med motiver hængende på væggen vil du dagligt blive mindet om den store begivenhed, hvor din lille dreng eller pige kom til verden, og det er da guld værd.
Varianten, som du ser på billedet, er design nummer 4 ud af vores i alt 17 designs, og den indeholder fine nuancer som rødorange, grå, samt mørk grå. De 3 farver supplerer hinanden på fineste vis, og vi kan godt forstå, at kombinationen er populær. Rigtig mange børneværelser er indrettet med rolige pastelfarver, og netop her passer denne farvepalet rigtig godt ind. Så har du indrettet børneværelset med rolige farver a la denne kombination på billedet af design nummer 4, er det helt klart en mulighed, at du bruger denne fødselsplakat som skabelon til dit kommende design. Som du kan se, er der i eksemplet her anvendt en kat og en pingvin, men disse motiver er blot vejledende og skal ses som inspiration til, hvordan din fine fødselsplakat kan komme til at se ud. Det står dig frit for, hvordan du kan skabe din helt egen version, og du kan vælge lige de dyr, ting eller stjernetegn, som, du synes, er de allerbedste.
Når du har klikket på ”Se plakaten inden bestilling”, har godkendt resultatet og efterfølgende gået til kassen og klaret betalingen, så kan du forvente en lynhurtig leveringstid, på trods af at fødselsplakaten er speciallavet og altså af gode grunde ikke er noget, som vi har liggende klar på lagerhylden. Men vi er de stolte indehavere af nogle yderst lækre og produktive printere af høj kvalitet, så vi printer og trykker bestillinger hver dag, så de hurtigt muligt kan komme ud til vores kunder. Derfor kan du, når du bestiller en fødselsplakat med motiver hos os, regne med lynhurtig levering ligesom på alle vores andre produkter, og dermed have den i hænderne inden for 1-3 hverdage. Så selv om du måske er sent ude med gaven til barnedåb eller barselsbesøg, kan det altså sagtens lade sig gøre at skaffe en fin og personlig fødselsplakat til det nybagte forældrepar og deres baby. Vær opmærksom på, at den personlige og unikke fødselsplakat ikke kan returneres, da den er speciallavet, og vi derfor ikke kan videresælge den efterfølgende.