Fødselstavle – design 1

Design din helt egen fødselsplakat ved hjælp af vores intuitive plakatdesigner. Det første du skal gøre er at vælge størrelsen (a4, 30×40, eller 50×70), og derefter hvilken ramme, som passer bedst til dit design. Når du har indtastet barnets oplysninger, kan du justere design og motiver som du ønsker. For at se hvordan din plakat ser ud skal du klikke på ”Se plakaten inden bestilling” og når du er tilfreds, kan du lægge den i kurven.

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Barnets fornavn

Barnets efternavn

Dato

Tid

Længde (cm)

Vægt (gram)

Udskift dit farvedesign til andet.

Øverste højre hjørne

Nederste venstre hjørne

Varenummer (SKU): 5976
Varenummer (SKU): 5976
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Fødselsplakat med personlige elementer

En fødselsplakat med personlige elementer er simpelthen så hyggeligt et minde om den dag, en lille ny verdensborger kom til verden. Den rummer alle de oplysninger, som gør dit barn helt unik og sin egen. Og så er fødselsplakaten tilmed skabt i et helt fantastisk look, som bare gør, at den vil sprede så meget hygge og stemning, hvor end den hænger henne. De fleste af vores kunder vælger at hænge den op på børneværelset eller for eksempel over puslebordet på badeværelset eller lignende, og det er et rigtig godt valg. For her bruger i meget tid sammen, når baby er lille, og derfor er det også super vigtigt, at omgivelserne er helt perfekte. Det er forskelligt fra person til person, hvad man synes, der skal være i indretningen, men fælles for de fleste er, at det skal være et hyggeligt sted at være. Og der kommer du altså rigtig langt, hvis du dekorerer væggen med sådan en fin fødselsplakat med personlige elementer som denne, du ser her. Vores populære fødselsplakater er lavet i 17 forskellige designs, hvor farverne varierer fra variant til variant. Du starter altså med at vælge lige præcis den farvekombination, som du synes bedst om, og så går du herefter videre i systemet, hvor du indtaster selve de oplysninger, som skal være på din nye fødselsplakat.
Som du kan se på billedet er, er du klikket ind på den variant, som rummer både lys blå, mørk blå/grå samt grålige nuancer, så er det de farver, som du gerne vil have på din dreng eller piges værelse, skal du helt klart gå med denne model. Dette design indeholder alt, hvad du skal bruge i en fødselsplakat, og vi garanterer dig, at du bliver yderst tilfreds med dit valg. Vælger du at gå med denne farvekombination, skal du dernæst tage stilling til, hvilke to motiver i sortimentet, som du gerne vil have på din fødselsplakat. Her vælger de fleste motiver i de farver, som allerede findes i det valgte design, men det er fuldstændig op til dig. Du kan også vælge de motiver, som har en speciel betydning for dig eller dit barn. Det kunne eksempelvis være dit barns stjernetegn, en gravko fordi han eller hun elsker den slags, eller den sødeste giraf fordi den simpelthen bare ikke er til at stå for! Der er rigtig mange fine at vælge imellem, og måske du endda ender med at have svært ved at vælge kun to styks.
Det kan være, du allerede har siddet og leget lidt med vores fede fødselsplakat-designer, og du derfor allerede er blevet lidt bekendt med, hvad den kan, og hvad den går ud på. Kort fortalt er den lavet, så vores kunder i ro og mag derhjemme kan sidde og designe deres helt egen fødselsplakat med personlige elementer! Du kan bruge al den tid, du har behov for, og du lægger den først i kurven, når du er helt tilfreds med, hvordan den ser ud. Har du brug for at prøve samtlige designs igennem og se, hvordan de ser ud med alle motiverne, så gør du bare det.