Fødselstavle – design 9

Vi har skabt denne smarte fødselsplakat-designer, så alle vores kunder har mulighed for at skabe deres eget lille mesterværk. Du kan gøre det samme ved at starte med at udfylde plakatens størrelse, type af ramme, samt de oplysninger på barnet, som skal stå på plakaten. Derefter kan du designe det bedste, du har lært, indtil du sidder med den mest fantastiske fødselsplakat til et heldigt lille barn.

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Barnets fornavn

Barnets efternavn

Dato

Tid

Længde (cm)

Vægt (gram)

Udskift dit farvedesign til andet.

Øverste højre hjørne

Nederste venstre hjørne

Varenummer (SKU): 5968
Varenummer (SKU): 5968
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Skab en fødselsplakat: Kom i lære som designer hos os

Leg designer for en dag, og skab en fødselsplakat til dit barn. Det tager ikke mere end 5 minutter, men du bliver ovenud glad for resultatet. Er du nysgerrig, og vil du rigtig gerne se med egne øjne, hvad det er, vi snakker om, så prøv lige så stille at udfylde felterne med dit barns informationer fra fødslen. Så får dy lige så langsomt et billede af, hvad en fødselsplakat vil sige, og hvad det går ud på. I menuerne til højre for selve billedet kan du lege og eksperimentere med de forskellige kombinationer i forhold til farvedesign og motiver, så du til sidst ender op med din absolut favorit. Når du er færdig og har lagt den i kurven, kan du blot gå tilbage til siden og lave endnu en, hvis der er flere heldige børn, som skal overraskes med en fødselsplakat.
Ligesom med alle vores andre 3500+ produktvarianter sender vi også disse populære fødselsplakater ud med lynets hast. Når du har lagt den færdige version i kurven og gennemført betalingen, ryger den nemlig direkte i vores system og videre til vores printer af høj kvalitet, så vi kan printe den stort set lige med det samme. Bestiller du din fødselsplakat i dag, er der derfor stor chance for, at du har den i hænderne inden for kort tid, da vi tilbyder 1-3 hverdages levering på alle produkter. Ofte sender vi faktisk også samme dag. Skal du bruge din fødselsplakat på en bestemt dato, og er du i tvivl om, hvorvidt du kan nå det, kan du altid hive fat i os og høre ad.
Hvis du ikke har været så heldig at have stiftet bekendtskab med Plakatdyr før, så vil vi også gerne lige gøre opmærksom på, at vi tilbyder et KÆMPE sortiment på nogle af de mest populære børneplakater i Danmark, så et godt råd vil være, at når du har designet din fødselsplakat færdig, lige tager et smut forbi resten af webshoppen og ser, hvad vi har af tilbyde. Vi er en af landets førende inden for plakatdesign, og vi tilbyder en bred vifte af plakater til alle rum i boligen, hvilket vi er utrolig stolte af.
Er du faldet pladask for denne fødselsplakat med lyserød baggrund ligesom rigtig mange andre af vores kunder, så synes vi helt klart, at det er nu, du skal skab en fødselsplakat. Lille tip: Når først du er gået i gang med at designe, kan du stadigvæk til hver en tid ændre i dit farvevalg og design. Det er ikke fastlåst, fordi du har valgt det til at starte med. Tværtimod kan du ændre på alle parametre igennem hele designprocessen, så du er sikker på, at du får din drøm af  en fødselsplakat til allersidst. For det er det vigtigste!