Fødselstavle – design 5

Vi er glade på dine vegne, for du er SÅ tæt på at bestille den fedeste fødselsplakat hjem til en heldig lille en. Med vores smarte og effektive fødselsplakat-designer kan du nemt og bekvemt skabe din helt egen personlige fødselstavle, og du kan blive ved, indtil du finder det design og de motiver, som du synes allerbedst om.

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Barnets fornavn

Barnets efternavn

Dato

Tid

Længde (cm)

Vægt (gram)

Udskift dit farvedesign til andet.

Øverste højre hjørne

Nederste venstre hjørne

Varenummer (SKU): 5972
Varenummer (SKU): 5972
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

En fin fødselsplakat i lyserøde nuancer

Denne variant af vores populære designer fødselsplakat er skabt i de fineste lys rosa nuancer, som vil passe perfekt til barnet, der elsker den slags farver. Er børneværelset allerede indrette med en masse i lyserødt, er det jo helt perfekt med denne skabelon, eller er rummet meget hvidt og trænger til lidt hyggelige farver, er det jo ligeledes genialt med denne farvepalet. Hvis du tænker, at design nummer 5 er lige dig og vil passe rigtig godt til dit barn, skal du blot gå i gang med at designe en fin fødselsplakat. Her kan du give dig i kast med de mange muligheder i form af motiver og farver. Det er nemlig sådan med vores fødselsplakat-designer, at du kan ændre i det hele så tosset, som du vil, og du kan arbejde på den, indtil du er helt tilfreds med udseendet af den. For nogle kan det måske virke overvældende med alle de valg, men tænk over, hvilke farver i allerede har derhjemme, og hvad der ville passe ind. Når du skal vælge motiver, skal du faktisk gøre det samme. For hvilke illustrationer vil matche tingene derhjemme, og bedre endnu: hvilke illustrationer og motiver vil dit barn elske?
Vores populære fødselsplakater bliver faktisk købt til børn i mange forskellige aldre. Størstedelen af dem er nyfødte, hvor de især bruges som gave til for eksempel barnedåb eller barselsbesøg. Men der er også en del, som gives til de lidt større børn, og her er det især sjovt for dem at kunne se deres eget navn og fødselsdag på plakaten. I den alder er det en stor ting at have sin helt egen personlige plakat, som kun er lavet én gang, og mange børn er rigtig stolte over at have den hængende.
En fin fødselsplakat har alle dage været rigtig populære hos Plakatdyr, og det kan vi sagtens forstå, for en af de største ting i livet er for mange mennesker det at få børn. Det er svært at sætte ord på, men med en fødselsplakat hængende på væggen har du hver dag et sødt og dejligt minde om den helt særlige dag, hvor dit barn så dagens lys. Det er en kæmpestor dag, og netop derfor skal der også være plads til den i indretningen. Er du i tvivl om, hvordan det hele foregår, kan vi trøste dig med, at det faktisk er meget simpelt. Vores fødselsplakat-designer er nemlig skabt med det formål, at alle vores kunder nemt og hurtigt skal kunne designe deres egen fin fødselsplakat hjemme fra sofaen. Det projekt er løst til UG, for du sidder lige nu foran vores effektive og enkle system, som guider og hjælper dig gennem designprocessen. Slutteligt får du en fuldstændig fantastisk fødselsplakat, som du selv har været med inde over og designe, og du modtager et produkt, som er lige efter dine instruktioner. Hvad mere kan man ønske sig? Vi glæder os til at modtage dit fine design, og vi glæder os endnu mere til at se med, når du får hængt det op i fine omgivelser.