Fødselstavle – design 6

Du skal lige nu i gang med det sjove: nemlig at designe din egen fødselsplakat! Når du har valgt ramme, størrelse, samt indtastet barnets oplysninger til plakaten, er du klar til at lege med de mange fede kombinationer af designs og motiver. Du kan sammensætte alle dem, du ønsker, og du kan hele tiden følge med i, hvordan plakaten ser ud ved at klikke på knappen nederst med teksten ”Se plakaten inden du bestiller”.

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Barnets fornavn

Barnets efternavn

Dato

Tid

Længde (cm)

Vægt (gram)

Udskift dit farvedesign til andet.

Øverste højre hjørne

Nederste venstre hjørne

Varenummer (SKU): 5971
Varenummer (SKU): 5971
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Fødselsplakat i eget design: Prikken over i´et på børneværelset: 

Vi lyver ikke, når vi siger, at sådan en fødselsplakat i eget design virkelig er toppen af poppen, når det kommer til børneplakater og boligtilbehør til ungernes værelser. En fødselsplakat har det hele: den er både personlig, æstetisk flot, farverig, moderne, og så er den et kæmpe minde om noget stort i livet. Hvad mere kan man ønske sig af en plakat? Hvis du allerede kender til fødselsplakater, ved du godt, hvad sådan en indeholder, men skulle der være nogle, der har misset de utrolig populære plakater, så kommer her en lille opsummering. En fødselsplakat i eget design er barnets nok første plakat (i hvert fald en personlige af slagsen), og den illustrerer på smukkeste vis de unikke oplysninger om barnet, da han eller hun blev født. De oplysninger kommer i form af fulde navn, vægt, længde, samt dato og klokkeslæt for fødsel. Bemærk, at på nogle af vores varianter med fødselsplakater kan du også tilføje sygehus eller hospital nederst på plakaten. Som du kan se på eksemplet her på siden, repræsenterer en fødselsplakat altså med andre ord den store dag, hvor en lille ny kom til verden, og vi kan hurtigt blive enige om, at der ikke findes noget smukkere.
Vores serie med de populære fødselsplakater findes i i alt 17 farvedesigns – og kombinationer, og du sidder lige nu go kigger på design nummer 6. Den er faktisk en af vores bestsellere, fordi den indeholder rolige naturfarver, som mange forældre godt kan lide. Rigtig mange børneværelser er også indrette med selvsamme farver, så derfor passer dette design nummer 6 ret så perfekt ind i de omgivelser. Er du også vild med denne version af den flotte fødselsplakat i eget design, så er det bare med at komme i gang med arbejdet! Og med arbejdet mener vi naturligvis alt det sjove, for det er nu, du skal til at skabe barnets helt egen unikke plakat! Du starter med at vælge, hvorvidt fødselsplakaten skal være i a4, 30x40cm eller 50x70cm (til info vælger størstedelen deres fødselstavle i str. M – 30x40cm), og om du ønsker en ramme i eg, sort eller hvid. Rammevalget afspejler selvfølgelig ofte selve designet på fødselstavlen og de møbler og tilbehør, som i forvejen er i rummet, så dette trin kan du altid vente med til bagefter. Som det ser ud nu, er motiverne med koen og vaskebjørnen valgt til at starte med, men dette er naturligvis blot inspiration, og du det står dig fuldstændig frit for, hvordan du skal sammensætte det hele. Motiverne bliver placeret i henholdsvis øverste højre hjørne og nederste venstre hjørne. Har du efterfølgende fortrudt, at du har valgt design nummer 6, kan du nemt og hurtigt ændre dette i drop-down menuen til højre for billedet. Her er i alt 17 farvekombinationer, som du kan slå dig løs i. Det samme gælder for motiverne, hvor du blot åbner drop-down menuen og afprøver de mange forskellige slags, som kommer frem. Prøv dig frem med de mange forskellige kombinationer!