Fødselstavle – design 15

At skabe sin egen fødselsplakat er legende let. I hvert fald med denne smarte plakatdesigner. Du udfylder blot felterne med barnets oplysninger, og når du har valgt ramme og størrelse, er du klar til det sjove! Find dit yndlingsdesign ud af de 17, og test af hvilke af de mange søde og nuttede motiver, der vil se mest fantastisk ud på plakaten.

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Barnets fornavn

Barnets efternavn

Dato

Tid

Længde (cm)

Vægt (gram)

Udskift dit farvedesign til andet.

Øverste højre hjørne

Nederste venstre hjørne

Varenummer (SKU): 5962
Varenummer (SKU): 5962
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

En fødselsplakat: historien om en kæmpe dag

En fødselsplakat er ikke bare en hvilken som helst plakat. Den vidner om en helt igennem særlig dag og periode, hvor et lille liv spirede inde i maven og blev til en mirakel baby. For det er virkelig et mirakel, når en lille dreng eller pige melder sin ankomst, og det skal i den grad fejres med noget så fint som en fødselsplakat. En fødselsplakat er således den perfekte måde, hvorpå du kan vise din taknemmelighed over det lille liv, i har fået. Og så gør det jo ikke noget, at den har et skønt ydre med masser af dejlige farver, vel?
Læg mærke til, hvordan den flotte grå baggrund står knivskarpt til navnet i orange, og det vil se endnu federe ud, hvis du tilmed vælger motiver i nogenlunde de samme nuancer. Er du vild med denne anbefaling, er det bare med at komme i gang med designeren, så du hurtigst muligt kan få en fødselsplakat op at pynte derhjemme. Husk, at du hele tiden kan ændre i dine valg, så du spænder således ikke ben for noget ved at vælge én ting nu for så at vælge om eller ændre noget senere i processen. Og det er præcis det, der gør fødselsplakat-designeren så fantastisk, for den tilbyder en enorm brugervenlighed til kunden, som nemt og hurtigt kan ændre i sine valg og eksperimentere med henholdsvis version a, b, d, og så videre..
Har du et helt tomt børneværelse, der mangler en hel masse dekoration, så kan du sagtens finde det hele her hos os. Udover disse fine fødselsplakater har vi nemlig en hel enorm mængde børneplakater til alle aldre og mange typer af interesser. Er dit barn lille, vil en fødselsplakat for eksempel passe rigtig godt sammen med en ”Mine første ord”- plakat, en dinosaurplakat, eller måske en med køretøjer? Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til børneplakater, og det er så skøn en verden at færdes i, for den er fyldt med farver og former, som man kun kan blive glad i låget af. Man kan kun blive i godt humør, når man shopper børneplakater, for de er essensen af god energi.
Men, nu holder vi fokus på denne fine fødselsplakat, som snart kan blive din. Er du ellevild med dette fine design med den grå baggrund, kan vi sagtens forstå dig, for den er virkelig også fin! De fine linjer og den orange skrift er alt sammen med til at skabe det flotteste og mest æstetiske udtryk, som du har svært ved at finde på andre fødselstavler. Vi kan godt forstå, du er vild med den, og det kribler sikkert i fingrene for at få banket et søm i væggen, så du kan nyde den på dine ungers værelser. Inden du bestiller, skal du være 100% sikker på, at du er tilfreds med udkastet, da vi ikke kan tilbyde returnering på dette produkt. En fødselsplakat er en specialdesignet plakat, som vi af den grund ikke kan videresælge til andre kunder.