Fødselstavle – design 8

Når du går i gang med at designe din fantastiske fødselsplakat, vil du opdage, at der er rigtig mange fede og søde varianter, du kan lave. Med denne smarte plakatdesigner kan du tage dig al den tid, du behøver, og du skal først lægge den i kurven, når du er nået frem til det design, som du synes allerbedst om.

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Barnets fornavn

Barnets efternavn

Dato

Tid

Længde (cm)

Vægt (gram)

Udskift dit farvedesign til andet.

Øverste højre hjørne

Nederste venstre hjørne

Varenummer (SKU): 5969
Varenummer (SKU): 5969
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Blå fødselsplakat – Sådan skaber du din egen unikke fødselsplakat

Den er god nok. Du kan her på siden sætte dig ned og være designeren på dit barns helt egen personlige blå fødselsplakat. Det er med stor sandsynlighed hans eller hendes allerførste personlige plakat, som kun er produceret og trykt til ham eller hende, og det er noget ganske særligt! Vil du gerne være den glade giver af sådan en fin blå fødselsplakat, så forstår vi det dælme godt, for en fødselsplakat er ikke bare endnu en ting til boligen, men i stedet en mindeværdig genstand, som kan tilføje masser af stemning og historie til et rum. Det er for alle forældre en kæmpe stor ting, når deres barn fødes ind i denne verden, og netop derfor er det også noget, som de fleste forældre gerne vil have med ind i deres bolig og indretning for at gøre det hele mere personligt. Har du det også sådan, er der derfor god grund til at læse med her. Eller bedre endnu: bare at gå i gang med at design derud af!
Design nummer 8, som er det, du er klikket ind  på lige nu, er skabt med blålige nuancer af forskellig ar, blandet med lidt hvid skrift for at bryde det blå segment. Er denne version alt, hvad du går og drømmer om, skal du endelig gå i gang med at udfylde alle informationerne til plakaten. Er du stadig lidt i tvivl om farverne, eller er du bare nysgerrig på, hvad der ellers er i farvesortimentet, så kan du nemt og hurtigt få syn for sagen ved at åbne menuen med de i alt 17 designs. Her kan du blot klikke på det designnummer, du gerne vil se, hvorefter du trykker på ”Se plakaten inden du bestiller” for at få et indblik i, hvordan det nye farvedesign tager sig ud. Og sådan kan du jo blive ved, indtil du finder det helt, helt rigtige.
Men der er mere endnu. Du skal jo selvfølgelig indtaste de oplysninger på barnet, som er det, der gør fødselsplakaten helt unik. For de kommer til at figurere i centrum af plakaten og altså være der, som man som beskuer kigger på, når man ser din blå fødselsplakat hænge på væggen. Her indtaster du altså barnets informationer fra fødslen, hvor du herefter vælger imellem en masse skønne motiver med bl.a. en giraf, panda, en enhjørning, diverse stjernetegn, traktor, og meget, meget mere. Når du synes, at du har skrevet/valgt det, du skal, trykker du på ”Se plakaten inden bestilling”, hvorefter du efter få sekunder kan se, hvordan den færdige fødselsplakat vil komme til at se ud. Har du ingen indvendinger, er det jo bare perfekt, og så kan du lige så godt lægge den i kurven med det samme. Er der derimod nogle småting, der skal justeres, kan du nemt og hurtigt klare det ved at ændre i de valg, du allerede har taget i forrige trin. Legende let, men med et helt igennem fantastisk og enestående resultat!