Fødselstavle – design 11

Når man skal lave en fødselsplakat, skal den være intet mindre end fantastisk. Derfor kan du skabe din egen unikke fødselsplakat med dette smarte designer-system. Prøv det med det samme! Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os, så står vi klar til at hjælpe dig.

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Barnets fornavn

Barnets efternavn

Dato

Tid

Længde (cm)

Vægt (gram)

Udskift dit farvedesign til andet.

Øverste højre hjørne

Nederste venstre hjørne

Varenummer (SKU): 5966
Varenummer (SKU): 5966
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Den populære fødselstavle i mørk-gråblå nuancer

Denne farve på den populære fødselstavle er super fantastisk, og den er også rigtig populær blandt vores kunder. Den mørke farve står knivskarpt til de gullige motiver, og derfor vælger mange også denne kombination. Og når det kommer til valg af matchende rammer, er især egerammen et rigtig godt valg til den populære fødselstavle. Man kan argumentere for, at den selvfølgelig også er ovre i de ”gullige nuancer”, så det er på den baggrund måske ikke helt så mærkeligt, at det er den, der ofte bliver valgt sammen med denne variant fødselsplakaten. Synes du, at dette design er lige en tand for mørkt, kan du heldigvis bladre imellem de 16 andre designs, som bare ligger og venter på dig. Vi har nemlig gjort vores forarbejde ordentligt og lagt en masse gode muligheder frem til dig, så du blot skal vælge den, som du allerbedst kan lide.
I forhold til motiver skal du også tage stilling. Men bare rolig – det er heldigvis mega sjovt at designe sådan en fødselsplakat selv, for det er kun dig, der bestemmer, hvordan den skal se, og hvordan det endelige resultat skal være. De motiver, som du ser på fødselsplakaten fra start, er blot vejledning og skal fungere som inspiration til, hvad du KUNNE gøre. Du skal derfor bare gøre op med dig selv, hvilke der er dine favoritter, og hvordan du gerne vil have, at helheden på din fødselsplakat skal være.
En fødselsplakat er fuldstændig genial som gaveidé til et nybagt forældrepar og deres lille baby. Det er en meget personlig gave fyldt med minder, og vi er sikre på, at forældrene vil være evigt taknemmelige for den skønne overraskelse. Og hey, man behøver ikke kun at bruge en fødselsplakat som gaveidé én gang. Mange af vores kunder har skrevet det sig bag øret og bestiller ofte en personlig fødselsplakat, når han eller hun skal til barnedåb, til 1-års fødselsdag, på barselsbesøg, eller noget helt fjerde. Den er fantastisk at komme med under armen, hvis du skal til en begivenhed, hvor en lille pige eller dreng er centrum af festen, og det er bare så skøn en følelse at give en gave, som man ikke bare kan gå ud i en butik på torvet eller gågaden og købe. Det er dejligt at give en gave, når der er lagt tanke og kærlighed bag, og det, mp man sige, er tilfældet med sådan en fin fødselsplakat som denne.
Så sidder du og er blevet helt vild med denne super fine fødselsplakat i mørke grå/blå farver, så kan det kun gå for langsomt med at komme i gang. Vi står klar på lageret til at modtage din bestilling, trykke den på vores printere af yderst høj kvalitet, for derefter at pakke den forsvarligt ind, inden den ryger afsted mod din adresse et eller andet sted i det danske land. Vi håber, du bliver rigtig glad for din kommende fødselsplakat.