Fødselstavle – design 12

Du er kommet til det rette sted. Med Plakatdyrs fødselsplakat-designer kan være sikker på, at du får skabt et design lige efter din smag. Du kan nemlig lege, eksperimentere, ændre, fortryde, og alt derimellem med de mange designs og motiver. På den måde sidder du til sidst tilbage med dit absolut favorit-design, som du bagefter kan lægge i kurven.

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Barnets fornavn

Barnets efternavn

Dato

Tid

Længde (cm)

Vægt (gram)

Udskift dit farvedesign til andet.

Øverste højre hjørne

Nederste venstre hjørne

Varenummer (SKU): 5965
Varenummer (SKU): 5965
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

En fødselsplakat i det flotteste design

Er du til de lidt lysere, men stadig grønlige farver, er denne et rigtig godt bud på en fødselsplakat i det flotteste design. med en fødselsplakat i det flotteste design får du et produkt af virkelig høj kvalitet, som du kan have i rigtig mange år frem. En fødselsplakat som denne vil fremgå som centrum i dit barns indretning, og man kan ikke undgå at lægge mærke til den, når man træder ind i rummet. Vil du gerne have mere information om, hvordan man mon får lavet sådan en fin fødselsplakat, så skal du blot læse med her. Alternativt kan du også gå i gang med fødselsplakat-designeren med det samme, da den er skabt med brugeren og effektivitet for øje.
Vil du gerne have mere knald på farverne, eller ønsker du at gøre brug af den helt anden ende af farvepaletten, kan du altid blot ændre de valg, du hidtil har foretaget. Der er ikke noget, der ”låser”, før du afgivet din bestilling, så du kan eksperimentere med alle valgmulighederne, lige så længe du orker. Vil du gerne have nogle gode råd eller anbefalinger med på vejen omkring farvevalg, størrelse, eller andet, kan du altid kontakte os, og så hjælper vi dig hellere end gerne på vej, så du kan få din fødselsplakat i hus hurtigst muligt.
Vores mission hos Plakatdyr er, at vi gerne vil kunne tilbyde en fødselsplakat i det flotteste design til alle typer af indretninger uanset alder, temperament, stil, og så videre, og det, synes vi faktisk, er lykkes ganske glimrende. Vi har over 4000+ forskellige produktvarianter, så vi vil vove at påstå, at du med stor chance kan finde din næste plakat hos os. Så når du er færdig med at designe din fødselsplakat, kan du jo passende hoppe over i nogle af de andre kategorier for at se, om der skulle være noget, der kunne friste. Er der det, kan du glæde dig til at kunne dekorere dit hjem med nogle fede plakater inden for få dage. Vi sender faktisk over 90% af vores forsendelser afsted samme hverdag, som de er bestilt, for vi ved, hvor meget vores kunder glæder sig til at få deres produkt og tage det i brug. Det gælder højst sandsynligt også dig, og er du i tidspres, fordi du eksempelvis er liiiidt for sent ude med indkøb af gave, skal du ikke være fortvivlet, men derimod være glad for, at du har fundet frem til os. Vi er verdensmestre i at afsende pakker, og du kan altid skrive til os for at høre, hvor hurtigt din bestilling kan komme afsted. Vi ved, at rigtig mange skal bruge deres fødselsplakat som gave til en glædelig begivenhed, så derfor vil vi også gøre (næsten) alt for, at du kan få din bestilling frem i tide. Vi taler nemlig også fra erfaring, når vi siger, at en fødselsplakat som gave er en knaldhamrende god idé, og den eller de heldige modtager(e) vil blive MEGA glade!