1:1 Fødselsplakat

Vær opmærksom på.:
Bestil plakaten i  50x70cm for at få den i størrelsesforholdet 1:1.
Afbilledet skitse er lavet med en højde på: 52cm

* Vi har ændret designet 01.01.2020

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Du behøver ikke at skrive gram ved vægten eller kl. ved fødselstidspunktet.
Skulle du gøre det, så kommer det stadig kun på 1 gang

Varenummer (SKU): 3355
Varenummer (SKU): 3355
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

1:1 fødselstegning – så bliver det ikke mere virkeligty

Med denne 1:1 fødselstegning hængende på væggen har du et billede med den eksakte størrelse, som din baby havde, da han eller hun kom til verden. Det er et fantastisk minde, og en 1:1 fødselstegning er simpelthen så hyggelig at kunne gå og kigge på i dagligdagen. Du kan naturligvis få vores 1:1 fødselstegning i flere størrelse – ligesom alle vores andre produkter – så har du eksempelvis ikke lige plads til en 50x70cm fødselstegning på væggen, så kan du også bestille den i den mindre udgave, nemlig 30x40cm. Her skal du blot være opmærksom på, at motivet ikke bliver i størrelsesforholdet 1:1, da der ganske simpelt ikke er plads til det på plakaten. Men selvom du ikke vælger en 1:1 fødselstegning bliver resultatet mindst lige så fint, fordi motivet jo er det samme. Når man kigger på illustrationen, kan man ligefrem forestille sig, hvordan en nyfødt baby ligger på den måde, eller måske endda at den ligger sådan inde i moderens mave. Hvad end du vælger en 1:1 fødselsskitse eller en variant i 30x40cm, indtaster du ved begge muligheder barnets oplysninger i form af fulde navn, fødselsdato, vægt samt længde ved fødsel. På den måde får du skabt en fuldstændig unik og speciel 1:1 fødselstegning, som for evigt vil vække minder om den store dag, hvor en lille dreng eller pige kom til verden.

* Din plakat er personlig og kan derfor ikke returneres. OBS det er kun ved bestilling af størrelse 50x70cm, at størrelsesforholdet er 1:1