Fødselstavle – design 10

Med denne super smarte fødselsplakat-designer kan du hele tiden holde øje med de ændringer, du foretager dig. Hver gang du laver en lille ændring, kan du se udseendet på plakaten ved at klikke på ”Se plakaten inden bestilling”. På den måde kan du stille og roligt finde lige præcis den variant, som er fuldstændig efter dine ønsker.

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Barnets fornavn

Barnets efternavn

Dato

Tid

Længde (cm)

Vægt (gram)

Udskift dit farvedesign til andet.

Øverste højre hjørne

Nederste venstre hjørne

Varenummer (SKU): 5967
Varenummer (SKU): 5967
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Fødselsplakat til pige: Sådan skaber du den

Det er lige her hos Plakatdyr, at du selv kan være med i designprocessen på de fantastiske og populære fødselsplakater som dem, du ser på billedet. Vil du rigtig gerne have lavet sådan en fødselsplakat til pige, så er det heldigvis for dig rigtig nemt og enkelt her hos os. Lige nu har du valgt design nummer 10 (ud af  i alt 17 designs i alt), og det er, som du kan se på billedet, en flot en af slagsen med en fin lilla-rosa baggrund. Er du eller dit barn vilde med den slags farver, så vil vi da på det kraftigste anbefale, at det er denne variant, du skal gå med. Det tager dog ikke lang tid at tjekke de andre farvedesigns igennem, så hvis du gerne lige vil være sikker på, at du ikke går glip af noget, så brug lige fem minutter på at se de andre muligheder.
En fødselsplakat er for dig, der gerne vil have et personligt element på børneværelset, og som ikke vil gå på kompromis med hverken udseende eller kvalitet. Alle vores fødselstavler er trykt på papir af høj kvalitet, og når du modtager din fødselsplakat med posten, er vi sikre på, at det vil krible i fingrene for at få dem op at hænge med det samme. Derfor anbefaler vi også altid, at du bestiller din fødselsplakat med ramme, så du modtager den indrammet og lige til at hænge op. Vores stilrene og tidløse rammer er fra det danske firma, HOEI, som er et familiefirma gennem mange år.
Hvis du ikke allerede har set det, tilbyder vi også en lang række andre fødselstavler end fødselsplakat til pige, som er mindst lige så populære. Konceptet er det samme, og du får et mindst lige så fantastisk produkt med barnet i fokus, men designet varierer. Vi har hele tiden vidst, at vi gerne ville spænde bredt med alle vores produkter, og netop derfor kan du også få vores fødselstavler i rigtig mange forskellige størrelser, varianter og farver. Skulle du være i tvivl om, hvilken en du skal vælge blandt de mange oplagte, kan du gøre flere ting. Du kan enten tage dig god tid og forsøge at visualisere dig det derhjemme, eller du kan også hive fat i os for at høre vores mening om det hele. Bemærk, at når du bestiller en specialdesignet fødselsplakat som denne, er der ingen fortrydelsesret, da vi ikke kan videresælge produktet på grund af dets unikke design.
Hvis du allerede har været lidt i gang med at designe din egen fødselsplakat her på siden, har du allerede stiftet bekendtskab med vores veludviklede fødselsplakat-designer. Den er fantastisk, brugervenlig, og så er den lynhurtig til at bearbejde og lave de designs, vores mange glade kunder sidder og arbejder på. Vi elsker den, og vi elsker, at den hver dag laver massevis af jeres fantastiske fødselsplakater! Så værsågod; 3-2-1, sæt i gang med at designe en flot og personlig fødselsplakat allerede i dag.