Fødselstavle – design 7

Når man skal have en fødselsplakat, skal det gøres ordentligt. Derfor er du kommet til det rette sted med denne smarte fødselsplakat-designer. Udfyld de nødvendige oplysninger, og gå i gang med at lege designer! Du kan lave alle de kombinationer, du orker, og så lægger du den version i kurven, som er din absolut yndlings. Vi glæder os til at se din bestilling.

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Barnets fornavn

Barnets efternavn

Dato

Tid

Længde (cm)

Vægt (gram)

Udskift dit farvedesign til andet.

Øverste højre hjørne

Nederste venstre hjørne

Varenummer (SKU): 5970
Varenummer (SKU): 5970
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Populær fødselstavle – Sæt dig i sofaen og skab en unik fødselsplakat

Med vores super smarte fødselsplakat-designer foran dig har du nu den unikke mulighed for at skabe en fuldstændig fantastisk populær fødselstavle til dit lille barn. En populær fødselstavle er et super hyggeligt element på børneværelset, og så fungerer den samtidig som et minde for den dag, din søn eller datter blev født. Det er simpelthen så fint et minde at kunne kigge på i dagligdagen, så sørg for at hænge den et sted hvor du ofte ser den. Det kunne for eksempel være på ungernes værelser eller over puslebordet, hvor i med garanti bruger rigtig meget tid. Når barnet bliver større og kan genkende sit eget navn, vil det måske opleve en enorm stolthed over at have sin egen plakat.
Er det svært at lave sin egen fødselsplakat? Måske andre steder, men ikke her hos Plakatdyr! Og vi vil i den forbindelse gerne præsentere vores super smarte fødselsplakat-designer, som hjælper dig trygt og godt igennem designprocessen. Her bliver du holdt i hånden hele vejen, mens du bliver præsenteret for de fine og flotte elementer, du kan vælge imellem. Lige nu er du inde på design nummer 7, som er i de lys rødlige nuancer, og er det lige dig (eller dit barn), behøver du ikke spekulere mere på farvevalget. Hvis du er nysgerrig, kan du dog altid teste andre farvevalg af via drop-down menuen til højre for billedet. Her kan du afprøve hele 17 slags og se, om der skulle være andre kombinationer, der passer bedre ind i dine ønsker. Er det ikke tilfældet, og vil du gerne arbejde videre med nr. 7, kan du blot gå i gang. Og med ”gå i gang” mener vi, at du først og fremmest skal tage stilling til, hvorvidt din fødselsplakat skal være i størrelsen S (A4), M (30x40cm) eller L (50x70cm). Her går størstedelen af vores kunder helt klart med en populær fødselstavle i størrelsen 30x40cm, fordi det oftest er det, der er plads til på væggen. Dernæst indtaster du barnets oplysninger fra fødslen i form af vægt, længde, navn, samt dato og klokkeslæt, inden du kommer ned til punktet, hvor du skal vælge de to motiver, der skal figurere på din fødselsplakat. Som du kan se, kommer de til at være i øverste højre hjørne og i nederste venstre, og du kan kombinere dem lige akkurat, som du vil. Ønsker du motiver i nogenlunde samme farve som resten af dit design, er det sådan, du skal gøre det, men er du mere ”ligeglad” med farverne, men i stedet vælger efter, hvilke motiver der har mest betydning, eller hvad du synes bedst om, så der det derimod den tilgang, du skal benytte dig af. Det gode ved at lave en fødselsplakat på denne måde er, at det er DIG, der er designeren, og dig, som har det sidste ord. Rigtig god fornøjelse!