Følelsesbarometer – plakat

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trÌrammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan lÌse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 6042
Varenummer (SKU): 6042
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk ivĂŚrksĂŚtteri

Det siger vores kunder

Følelsesbarometer

Det er ofte en udfordring at snakke om følelser med vores børn. De kan have svĂŚrt ved at sĂŚtte ord pĂĽ deres følelser, og som forĂŚldre kan det vĂŚre en udfordring at forstĂĽ og hjĂŚlpe dem med at hĂĽndtere deres følelser. Men nu er der en sjov og pĂŚdagogisk mĂĽde at løse denne udfordring pĂĽ – vores følelsesbarometerplakat!
Vores følelsesbarometer er en farverig og engagerende plakat, der viser et spektrum af forskellige følelser. Fra glĂŚde og spĂŚnding til trĂŚthed og tristhed – det omfatter hele følelsesregistret. Plakaten er udformet, sĂĽ den er let at forstĂĽ og interagere med for bĂĽde børn og voksne. SĂĽdan fungerer det: Placer plakaten pĂĽ et synligt sted i dit hjem, sĂĽ det er nemt at fĂĽ øje pĂĽ. NĂĽr du mĂŚrker, at dit barn er i en bestemt følelsesmĂŚssig tilstand, kan I sammen tage et øjeblik til at stĂĽ foran følelsesbarometeret. Bed dit barn om at udpege den følelse, de oplever i øjeblikket, ved at pege pĂĽ det tilsvarende ansigtsudtryk pĂĽ plakaten. Ved at bruge følelsesbarometeret som et udgangspunkt for samtalen fĂĽr dit barn mulighed for at sĂŚtte ord pĂĽ deres følelser og blive mere bevidste om, hvad de oplever. Det skaber en ĂĽben og tryg atmosfĂŚre, hvor I sammen kan udforske og forstĂĽ følelser pĂĽ en dybere mĂĽde.