Fortnite plakat med navn – sort

Til Playstation/Wii/ Xbox – se her

Til PC gameren – se her

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Indtast navn

Tilpas skriftstørrelsen

Varenummer (SKU): 4263
Varenummer (SKU): 4263
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Fortnite plakat med navn

En nem og god måde at tilføre personlighed til dit hjem eller et bestem rum i boligen, er ved at bruge plakater. Og endnu bedre er det, hvis denne plakat fortæller noget om hvem du er, eller hvad du holder af! Det kan være alt mellem himmel og jord, men er du tilfældigvis helt vild med at spille Fortnite, så har vi den helt rette plakat til dig – nemlig en Fortnite plakat med navn. Vores specieldesignede Fortnite plakat med navn giver indretningen et ekstra personligt touch. Det kan også være, at det er dine egne børn, en nevø eller et barnebarn, som holder af spillet, og i så fald er vores Fortnite plakat med navn en helt genial gaveidé! Vores populære Fortnite plakat viser alle de fede dansetrin fra spillet, og i midten af det hele toner dit navn frem. Det kan være dit rigtige navn, men mange vælger også deres brugernavn so centrum af plakaten. En Fortnite plakat med navn vil vi vove at påstå er et must have, hvis du elsker det populære spil, og så er det jo heldigt, at du jo netop er stødt på den fedeste Fortnite plakat med navn af sin slags.

Hos Plakatdyr er vi efterhånden en form for eksperter inden for specialdesignede og unikke plakater, og denne Fortnite plakat med navn er ingen undtagelse. Vi har brugt lang tid på at opbygge det helt rigtige design, og resultatet er vi uendeligt stolte af. Derfor bliver vi også uendeligt stolte hver evig eneste gang, at en kunde klikker sådan en Fortnite plakat med navn hjem, for det er en vigtig anerkendelse af vores arbejde. Så tusind tak for det!