Husets bedste plads


Varenummer: 1150

Vaskeguide

De fleste mennesker kan godt trænge til lidt motivation til at få startet på bunken med vasketøj – og med vores vaskeguide, bliver det næsten til en leg at få ordnet vasketøjet. Om du er nybegynder med vaskemaskinen eller blot trænger til at få genopfrisket, hvad alle de mange symboler på mærkerne i tøjet betyder, så frygt ej. Med plakatdyrs vaskeguide kan alle hente hjælp! Vaskeguiden giver dig hjælp til at huske symbolerne både når det gælder vask, tørretumbling, lufttørring, strygning og kemisk rensning. Plakaten har et stilrent sort-og-hvidt design, som gør, at den kan passe ind i ethvert hjem. Køb den til den studerende, der skal flytte hjemmefra og klare sig uden mors kyndige hjælp, giv din mand en kærlig hånd, eller forskøn dit bryggers eller vaskerum med en flot og faglig plakat. Med denne vaskeguide fra Plakatdyr.dk får du en af vores bestsellere op at hænge i dit hjem, og med sit funktionelle design både pynter og hjælper den i det daglige. Vaskeguiden er af højeste kvalitet og er trykt på et svanemærket trykkeri. Sæt plakaten i en flot ramme og lad den udgøre dekorationen i vaskerummet, der ellers kan være svært at forskønne – eller giv den til en fra familien som et vink med en vognstang i sjov, hvis de kom til at farve alt det hvide tøj lyserødt!

Vi benytter rammer fra Hoei Denmark til indramning af dine plakater eller illustrationer. Fuldend dit plakatkøb med en kvalitetssikret ramme fra Hoei Danmark.

Du kan vælge mellem ege-, sort-, hvad eller kobberramme og find den ramme, der passer ind i lige præcis dit hjem og indretning. Vi tilbyder de forskellige rammer i flere forskellige størrelser: 50×70cm, 30x40cm, a4(21x29,7cm) samt a5(14,8x21cm).

* Vores 50x70cm rammer leveres med kvalitetsplexiglas fra HOEI Danmark. Samme gode kvalitet som almindelig glas uden at gå på kompromis.

hoei-rammer-50x70cm-billige-ramme-eg-bronze-kobber-sort-hvid-800x994-800x994
hoei-rammer-50x70cm-kvalitets-ramme-eg-bronze-kobber-sort-hvid-800x994-800x994

Plakatdyr.dk sender alle pakker med track and trace nummer og leverer inden for 1-4 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder med PostDanmark, som gør det billigt, hurtigt og fleksibelt for dig. Vælg under køb den fragtmetode, der passer dig.

Personlig levering til privatadresse/erhvervsadresse (59,- ved køb under 399,- og +20,- ved køb over 399,-) Post Danmark leverer pakken personligt, eller hvis du har valgt, at de må stille den et bestemt sted. OBS: er du ikke hjemme, når posten er der, og har valgt, at pakken skal afleveres personligt, skal du selv afhente pakken på posthuset. Levering til valgfrit posthus eller pakkeboks (39,- gratis over 399,-).