HHX plakat – lyserød

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Vælg motiv

Vælg baggrundsfarve

Fulde navn

Dato

Uddannelsessted (valgfrit)

Varenummer (SKU): 2317
Varenummer (SKU): 2317
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Du kan godt ånde lettet ud.. vi har den fedeste gave til studenten

Aah, følelsen af lettelse. Her hos Plakatdyr har vi nemlig nogle af landets fedeste gaver til studenten, så du med ro i sindet kan takke ja til studenterfesten og tilmed have den fedeste gave med under armen. Her på siden finder du nemlig vores populære og personlig studentergave, som i den grad er populære blandt vores kunder i sommerperioden. Kunne du også godt tænke dig at forære en kommende student sådan en fed gave? Så er der heldigvis råd for det, for her på siden kan du nemt og hurtigt bestille sådan en fed og mindeværdig studentergave.

Vi har gjort det nemt for dig som kunde. Du skal nemlig blot tage stilling til, hvilket design du ønsker, og om din studentergave skal være A4, 30×40 eller 50x70cm. Når du har gjort det, indtaster du blot studentens oplysninger i form af navn og dato for færdiggørelse af uddannelsen/sidste eksamen, og så er du stort set klar til at sende din bestilling afsted. Kender du andre unge, som bliver færdige med deres uddannelse? Så kan vi nemlig glæde dig med, at vi har et kæmpe udvalg inden for gaver til studenten, så uanset om han eller hun er færdig med HHX, STX eller noget helt tredje, så tør vi godt sige, at du kan finde rigtig fed og mindeværdig studentergave, som han eller hun vil knuselske.

Sommertid er for mange lig med studentertid, og derfor skal der selvfølgelig også diskes op med en masse fede studentergave, som kan være med til at gøre den søde studentertid endnu bedre. Det har vi forsøgt med disse fede og personlige studentergave, som kan hænge hjemme på væggen i mange år frem i tiden. Derudover er det også en rigtig fed ting at have stående på gavebordet på den store dag, så alle rigtig kan se, hvem der er hovedpersonen og hvorfor.

Vi går ud fra, at du heller ikke kan se, hvorfor du dog ikke skulle klikke sådan fed gave til studenten hjem, for der er virkelig ikke nogen grunde til ikke at gøre det. Denne gave til studenten er personlig, stilren, og så er den et fantastisk minde om den fantastiske tid, som det er, når man bliver færdig med sin uddannelse. Det er her, man føler, at man kan overtage hele verden, og den følelse kan du være med til at forstærke ved at give den nyudklækkede student den allerfedeste og personlige gave.

* Din plakat er personlig og kan derfor ikke returneres og udformningen af plakaten vil ligne det viste billede