HHX plakat – lyserød

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Vælg motiv

Vælg baggrundsfarve

Fulde navn

Dato

Uddannelsessted (valgfrit)

Varenummer (SKU): 2321
Varenummer (SKU): 2321
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

HHX plakat er nok den fedeste gave til studenten

Forestil dig lige at være blevet færdig som student på HHX og modtage denne fede studentergave?! Når man er 17-19 år og lige blevet færdig med HHX, ligger verden for ens fødder. Alt er skønt og dejligt, og det er simpelthen sådan en fantastisk tid for de unge mennesker. Du kan være med til at gøre denne tid endnu skønnere ved at sørge for, at der står en fantastisk gave til studenten på gavebordet i form af denne super fine HHX plakat. Kender du ikke til denne fantastiske studentergave, vil vi meget gerne fortælle dig mere. Denne serie med studentergaver er uhyre populær blandt vores kunder, fordi der simpelthen er så mange fordele ved den.
Det er kæmpe stort at blive færdig med sin HHX-uddannelse, og for mange unge mennesker er det en kæmpe lettelse endelig at kunne kalde sig for student. Du kan være til at gøre denne tid endnu skønnere ved at bestille en personlig gave til studenten. Og hvordan gør du så det? Her på siden kan du nemt og hurtigt designe din egen personlige gave til studenten, som vi er sikre på vil falde i rigtig god jord. Vil du gerne vide mere om hvordan? Så læs med her.

Til at starte med indtaster du de nødvendige oplysninger, som skal stå på plakaten. Vær opmærksom på, at denne fine gave til studenten fås i flere forskellige farver, og du kan derudover vælge mellem forskellige størrelser og typer af rammer. Vil du gerne se vores store udvalg af andre HHX plakater og gaver til studenten, så tjek hele kategorien med lige netop dette. Gennem årene har vi nemlig opbygget en kæmpe serie med fantastiske studentergaver, så der er noget for enhver smag.

Er du sent ude, og er du i tvivl om, hvorvidt du kan nå at få din ordre i hænderne inden festen? Tøv ikke med at kontakte os for at sikre dig, at du kan nå at få din pakke. Selv om disse fede gaver til studenten er speciallavede og derfor ikke ligger på lagerhylden, kan vi hurtigt og nemt trykke på dem på vores egne printere. Det betyder for dig som kunde, at du hurtigt efter bestilling kan modtage din unikke og specialdesignede studentergave. Hos Plakatdyr er vi nemlig eksperter i personlige og unikke plakater, og vi tilbyder faktisk meget mere end for eksempel gaver til studenten. Uanset hvad kalenderen siger, har vi plakater til de fleste af årets begivenheder, så du roligt kan bevæge dig afsted til festen med den fedeste gave under armen.

* Din plakat er personlig og kan derfor ikke returneres og udformningen af plakaten vil ligne det viste billede