STX International plakat – grå

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Vælg motiv

Vælg baggrundsfarve

Fulde navn

Dato

Uddannelsessted (valgfrit)

Varenummer (SKU): 2275
Varenummer (SKU): 2275
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Studentergaven alle vil have

Her hos Plakatdyr.dk er vi specialister i plakater til dig eller til nogen, du holder af. Og dermed ved vi også, hvordan man giver en rigtig god studentergave. Kender du en, der lige er blevet færdig med gymnasiet, og ved du slet ikke, hvad du skal give dem i gave? Her er vores vildt gode bud på en helt perfekt studentergave. Vores plakat er designet til STX-elever, der har afsluttet det almene gymnasium. Herpå er den røde hue, der symboliserer uddannelsen. Plakaten bliver personliggjort med navn, dato for afslutning af uddannelsen, og det gymnasie studenten har gået på. En personlig gave, mener vi, er den bedste studentergave, og det alle studenter ønsker sig. Vær med til at give studenten den bedste dag og kom med en helt vildt fed studentergave.

STX-uddannelsen er en 3-årig gymnasieuddannelse, der er propfyldt med lektier og afleveringer, og der er derfor nogle hårde tre år. Du kan altså med denne gode studentergave være med til at give et klap på skulderen til den nyudklækkede student.

Det er vigtigt for os, at kvalitet og service er i top, og derfor printer vi din plakat, så snart vi modtager din bestilling. Hvis du bestiller med ramme, indrammer vi også din flotte plakat for dig, sådan det eneste, du skal tænke på, er en flot gaveindpakning. Du vil hurtigt modtage den fine studentergave, og så kan du være klar til at give den til den nye student. Plakaten er stilren og teksten er minimalistisk, det gør, den passer ind i alle hjem, og derfor mener vi også, det er den perfekte studentergave, som du simpelthen ikke kan gå galt i byen med. Du kan udover med navn, dato og gymnasium også personliggøre plakaten med en baggrundsfarve, du ved studenten kan lide. Du kan vælge mellem tre farver, nemlig grå, pink og blå. Plakaten fås også i tre forskellige størrelser. Størrelserne er A4 (21X29,7), 30X40 og 50X70. På den måde kan du sikre dig, at studentergaven er så personliggjort, at den passer lige ind i studentens hjem. Denne studentergave er en gave, der vil blive taget i brug. Studenten kan nemlig her hænge plakaten op i hjemmet, og på den måde blive mindet om den gode tid, frem for at for eksempel den originale hue bliver gemt væk. Man kan altså med plakaten holde fast i de gode minder på en stilfuld måde.

* Din plakat er personlig og kan derfor ikke returneres og udformningen af plakaten vil ligne det viste billede