Kobberbryllupsplakat – kobber

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 1705
Varenummer (SKU): 1705
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

12,5 år kræver en flot og stilfuld gave

Tiden går hurtigt, når man er i godt selskab, og det må man gå ud fra, at det har været for de fleste, der kan kalde sig et vaskeægte kobberbryllups-par. Når man har været gift i 12,5 år, får man nemlig den fornemme ære at kunne invitere til kobberbryllup, og det er en rigtig hyggelig begivenhed. Der er ikke noget bedre end at fejre kærligheden, og det gør man bare bedst med en super flot og personlig kobberbryllups gave. Ja, og hvad skal den kobberbryllups gave så indeholde, tænker du måske. Jo, det vil vi hellere end gerne vise dig, for vi har nemlig denne super fine kobberbryllups gave, som vi ved, at de fleste par bare vil elske overalt på jorden.

Vil du også gerne glæde et kærlighedspar med en flot kobberbryllups gave? Så skal du blot indtaste oplysningerne på parret i felterne her på siden, og så er du allerede et godt skridt på vejen i forhold til at få fingrene i denne super flotte kobberbryllups gave. Her hos Plakatdyr har vi generelt virkelig mange fine plakater til begivenheder hele året rundt, og rigtig mange af vores kunder benytter sig af disse fede designs, når det gælder for eksempel fødselsdag, bryllup, barnedåb, konfirmation, og meget, meget mere. Kender du nogen, som kan fejre kobberbryllup lige om lidt, så skal de da helt sikkert have sådan en fin kobberbryllups gave som denne!

Og pssst.. selv om denne fine kobberbryllups gave er et unik og specialdesignet produkt, så kan vi garantere dig for, at vi sender hurtigt efter din bestilling. Vi ligger nemlig inde med flere printere, så vi nemt og hurtigt kan printe alle plakater, kort tid efter de er bestilt. Skulle du være i tvivl om, hvorvidt du kan nå at få din bestilling i tide, kan du altid tage kontakte os på mail eller sociale medier for at høre, om du kan nå at få afsendt din bestilling inden en bestemt dato.

Vi er efterhånden lidt nogle eksperter inden for personlige plakater til alle typer af begivenheder, og derfor vil du også opdage, at du kan finde masser af inspiration til de mange ting, som står i din kalender. Uanset om du skal til 1-års fødselsdag, et storslået bryllup, eller måske en konfirmation, så vil vi gerne give vores besyv med til, hvad du kan stille på gavebordet til festen. Til en start synes vi i hvert fald, at du skal tage at udfylde informationerne til denne fine kobber bryllups gave, så du kan glæde et kærlighedspar, som helt sikkert fortjener det.

* Din plakat er personlig og kan derfor ikke returneres og udformningen af plakaten vil ligne det viste billede