Lær at tælle med mig


TILBUD – matchende ‘ABC-plakat?

Vælg nedenfor om du ønsker den matchende ‘ABC’-plakat, så du får et flot og stilrent plakatsæt,

Varenummer: 2508

Læring skal være sjovt! Derfor har vi designet en lang række læringsplakater, hvor dit barn kan lære de basale ting på en sjov og hyggelig måde. Vores serie af tal-plakater er trykt i glade og skønne farver, som vil pynte på ethvert børneværelse, og dit barn kan kigge på de sjove tal og illustrationer hele tiden. Tag plakaten ned fra væggen, og hyg dig med dit barn, mens i øver tallene udenad.

Har du også set vores matchende ABC-serie?

Fuldend dit plakatkøb med en kvalitetssikret ramme fra Hoei Danmark. Vælge ramme i ege-, sort-, kobber- eller hvid ramme

Vi benytter rammer fra Hoei Denmark til indramning af dine plakater eller illustrationer. Fuldend dit plakatkøb med en kvalitetssikret ramme fra Hoei Danmark.

Du kan vælge mellem ege-, sort-, hvad eller kobberramme og find den ramme, der passer ind i lige præcis dit hjem og indretning. Vi tilbyder de forskellige rammer i flere forskellige størrelser: 50×70cm, 30x40cm, a4(21x29,7cm) samt a5(14,8x21cm).

* Vores 50x70cm rammer leveres med kvalitetsplexiglas fra HOEI Danmark. Samme gode kvalitet som almindelig glas uden at gå på kompromis.

hoei-rammer-50x70cm-billige-ramme-eg-bronze-kobber-sort-hvid-800x994-800x994
hoei-rammer-50x70cm-kvalitets-ramme-eg-bronze-kobber-sort-hvid-800x994-800x994

Plakatdyr.dk sender alle pakker med track and trace nummer og leverer inden for 1-4 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder med PostDanmark, som gør det billigt, hurtigt og fleksibelt for dig. Vælg under køb den fragtmetode, der passer dig.

Personlig levering til privatadresse/erhvervsadresse (59,- ved køb under 399,- og +20,- ved køb over 399,-) Post Danmark leverer pakken personligt, eller hvis du har valgt, at de må stille den et bestemt sted. OBS: er du ikke hjemme, når posten er der, og har valgt, at pakken skal afleveres personligt, skal du selv afhente pakken på posthuset. Levering til valgfrit posthus eller pakkeboks (39,- gratis over 399,-).