Lær at tælle biler – plakat

Se endnu flere Læringsplakater her

Se alle Børneplakater her

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 401
Varenummer (SKU): 401
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Lær at tælle biler

Hvor mange løbehjul er der? Kan du tælle alle gaffeltrucksne? Når dit barn skal lære at tælle, er det nemmest at komme i gang, hvis det er lidt sjovt. Derfor har vi hos plakatdyr.dk designet denne læringsplakat, som gør det sjovere og lidt mere spændende at lære at tælle. Denne plakat går fra 1-10 og hvert skridt på vejen er illustreret med et nyt fartøj, som er tegnet ind i det antal, som I er nået til. Tre grønne traktorer, seks ambulancer og ti gaffeltrucks. Den farverige og positive plakat pynter på børneværelset, særligt hvis den bliver sat i ramme, og den er også praktisk at pille ned fra væggen, når det er blevet tid til at øve tallene. Denne læringsplakat passer perfekt sammen med nogle af de andre plakater, vi har lavet. Har du også set vores læringsplakat biler?
Med denne læringsplakat til børneværelset behøver læring ikke være kedeligt. Bestil denne plakat hjem og se frem til mange hyggelige og lærerige stunder sammen med dit barn.