Læsø plakat

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

XSmall

A5

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 5191
Varenummer (SKU): 5191
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Er du lige så vild med Læsø som alle os andre?

Ja, så er der ikke noget at rafle om, for denne super fine Læsø plakat er simpelthen intet mindre end fantastisk for alle dem, som bare knuselsker den dejlige ø i nord. Måske bor du på øen nu, eller også har du nogle dejlige ferieminder, som skal repræsenteres i form af noget skønt vægkunst, eller også har du haft en helt igennem fantastisk skoletur dertil engang. Årsagen er vi ligeglade med. Vi er bare glade for at kunne give muligheden til alle dem, der gerne vil være med til at hylde den dejlige ø. Og hvordan gør du så lige det? Det er her, denne Læsø plakat kommer ind i billedet, for med en Læsø plakat på væggen er du med til give øen den kærlighed og opmærksomhed, som den fortjener.

Det er heldigvis rigtig nemt og simpelt for dig at få fingrene i denne fine Læsø plakat, for du skal blot beslutte dig for størrelsen, samt om du ønsker en sort, hvid eller egeramme. Når du har afgivet din bestilling, kan vi glæde dig med nyheden om, at 94% af vores forsendelser ryger afsted samme hverdag, som de er bestilt. Der er derfor stor sandsynlighed for, at du kan få din Læsø plakat op allerede i morgen.