Lolland plakat – sort

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

XSmall

A5

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+3

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 5204
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Lolland plakater skaber en visuel historie 

Træd ind i fortællingen om Lolland med vores super populære serie med Lolland plakater. For ja, det er faktisk en hel serie, hvor du kan vælge imellem massevis af farver, så du finder lige præcis den, der passer bedst til din indretning derhjemme. Disse stregtegninger er mere end blot dekorative elementer; de er visuelle historier, der inviterer dig til at udforske Lolland fra et unikt perspektiv. Hver streg repræsenterer en vej eller en gade og skaber et visuelt netværk af forbindelser, der fortæller øens historie.

Lad disse Lolland plakater skabe en visuel historie i dit hjem. Placér dem langs en gang, i et hjørne eller som en central del af din vægudsmykning. Den enkle stregtegningsteknik giver en tidløs og elegant æstetik, der vil være en fornøjelse at betragte dag efter dag. Lad din indretning blive en del af Lollands historie.

Vores skønne Lolland plakater er ligeledes en gave til sjælen. Giv en gave, der går ud over det konventionelle med en Lolland plakat. Denne gave er ikke blot dekorativ; den er også en sjælelig oplevelse. Perfekt til enhver, der har en særlig forbindelse til Lolland eller ønsker at opdage øens skønhed på en ny måde. Giv en gave, der vil blive værdsat for sin kunstneriske værdi og evnen til at skabe forbindelse til Lollands sjæl.

Har du også set, at vi har en hel serie med Falster og en samlet Lolland Falster-serie?