Nexø plakat – hvid

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

XSmall

A5

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 4176
Varenummer (SKU): 4176
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Det fedeste tilbehør til bornholmeren: en Nexø plakat!

Har du en helt speciel tilknytning til den dejlige ø Bornholm, nærmere bestemt Nexø, så skal du i den grad kigge med her. På denne side finder du nemlig dette skønne produkt i form af en super flot og moderne Nexø plakat, som med sine fine linjer og stilfulde design vil kaste et flot lys over din bolig og dens indretning. Ved du ikke lige på nuværende tidspunkt, hvor den mon skal hænge, skal du ikke være bekymret, for den passer ind ALLEVEGNE. Og det mener vi virkelig. Vores populære Nexø plakat er universel og er ikke bestemt til at skulle hænge i et bestemt type af rum. Det betyder, at du både kan hænge den i på badeværelset, i gangen, på loftet, i stuen, på ungernes værelser, eller hvor du nu lige synes, at der trænger til en flot og stilfuld Nexø plakat.
Er du bare ellevild med Bornholm, men er det ikke lige Nexø, der er det store trækplaster, er vi glade for at kunne fortælle dig, at vi har flere fede bornholmske plakater. De forskellige varianter er også rigtig flotte ved siden af hinanden, så tag endelig et kig og se, om du ikke skal have flere styks med på én gang.