Old Fashioned – drink plakat

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

XSmall

A5

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 6026
Varenummer (SKU): 6026
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Old Fashioned plakat

En tidløs oplevelse for smagsløgene! Træd ind i en æra af sofistikeret smag med vores Old Fashioned plakat. Denne betagende kunstneriske fremstilling af den ikoniske drink vil transportere dig tilbage til en ældre tid, hvor elegance og kvalitet var i højeste sæde. Plakatens fokus er en forførende illustration af en Old Fashioned serveret i et klassisk glas. Den ravfarvede drik, der glitrer som flydende guld, er pyntet med en perfekt sirlig appelsinskal. Det er et mesterværk, der indfanger essensen af denne tidløse cocktail og får dine smagsløg til at drømme.

Neden under det fortryllende billede finder du en nøje udvalgt liste over ingredienser, der danner grundlaget for denne komplekse drik. Fra den udvalgte bourbon whisky til den subtile bitterhed af angostura bitters og den diskrete sødme fra sukkeret, er hver enkelt ingrediens beskrevet med præcision. Med denne plakat som guide vil du altid have opskriften ved hånden for at nyde den perfekte Old Fashioned. Plakaten er trykt på eksklusivt papir med en mat finish, der giver den et raffineret udseende. Hæng den op i dit hjem, i din personlige bar eller i loungeområdet for at tilføre rummet en aura af tidløs elegance og en påmindelse om de subtile smagsnuancer, der definerer en autentisk Old Fashioned. For alle beundrere af denne klassiske cocktail er Old Fashioned plakat det ultimative valg. Bestil din i dag og lad den tilføre din indretning en uforlignelig æstetik og en forfinet smag af det gode liv!