Plakatsæt Gamerplakater (Fortnite)

Til Playstation/Wii/ Xbox – se her

Til PC gameren – se her

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

OBS. Der kan kun stå ét fornavn på plakaten.
Bliver der skrevet flere end 1 fornavn, vil kun det første blive sat på plakaten

Varenummer (SKU): 4864
Varenummer (SKU): 4864
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Plakatsæt Gamerplakater (Fortnite)

Det fedeste plakatsæt med gamerplakater
Står der Fortnite på ønskelisten hos en lille dreng eller pige, du kender? Så har vi dette skønne tilbud på ikke bare én Fortnite plakat, men hele to matchende gamerplakater. Den ene Fortnite plakat kan endda tilpasses specielt til modtageren, da man kan få trykt personens fornavn på plakaten. Den anden anden Fortnite plakat består af en moderne illustration af en PlayStation kontroller, samt det smarte motto ”Eat, sleep, game, repeat”, som ægte gamere nok kan nikke genkendende til. Vores Fortnite plakater er kønsneutrale i farverne og passer derfor ind, hvad enten det er på mandens kontor eller sønnen/datterens værelse.

Her ser du altså et ultra fedt plakatsæt bestående af nogle af vores bedst sælgende gamerplakater. Vi har kombineret den populære Fortnite plakat med den mindst lige så populære EAT, SLEEP, GAME, REPEAT plakat, som er et stort hit blandt vores gamerglade kunder. Du har nu muligheden for at købe disse to fede gamerplakater som et sæt. De er mega fede at have hængende ved siden af hinanden, men du kan også sagtens dele dem op og hænge dem lidt forskudt, eller endda på hver sit værelse. Vær opmærksom på, at Fortnite plakaten til venstre giver dig mulighed for at tilføje et navn, som placere i midten af plakaten. Mange skriver enten deres normale fornavn eller det brugernavn, de bruger i Fortnite spilet. Når du har gjort det, modtager du herefter et super unikt og helt igennem speciallavet plakatsæt, som du har bestilt det. Det bliver ikke federe, når det gælder plakater til gamerværelset – eller hjørnet! Som altid kan du få vores produkter i flere forskellige størrelser, og lige præcis det her plakatsæt kan du få i enten 30x40cm eller 50x70cm. Husk, at du ikke kan kombinere de to størrelser. Så hvis du ønsker en i hvert størrelse, skal du finde gamerplakaterne hver for sig. Find dem enten under relaterede produkter eller brug søgefeltet øverst på siden.