Plakatsæt: Industrimaskiner(sort/hvid)

Plakatsæt: Industrimaskiner(sort/hvid)

Ryd

Kunderne elsker os

Lone Frisk Vestergaard Jensen 15 Juni

Det er bare den bedste service jeg længe har set. Nogle flotte og fede plakater for børn og voksen. Lækkerier til hjemmets væge og bare som gave til andre. Hurtig levering.

Nina Bosić 14 Juni

De fedeste og skønneste plakater og super hurtig service og levering. Vi har nu bestilt derfra nogle gange og kan kun anbefale det

Varenr: 2164 -

Industrimaskiner(sort/hvid):

Trænger børneværelset til et frisk pust? Eller mangler du den perfekte gaveidé til den yngste i familien? Plakatsættet med køretøjer er den ideelle løsning og vil både glæde barnet og børneværelsets 4 vægge. Få 3 plakater, som med sine minimalistiske og stilfulde træk, passer smukt ind i majoriteten af de skandinaviske hjem og deres design. Foruden de visuelle fordele styrker plakaterne ligeledes barnets viden inden for alverdens køretøjer, og i kan sammen bruge adskillige timer på at lære navnene på de mange forskellige varianter. Snak om, hvad de forskellige maskiner kan, hvilke farver de har, hvor store de er, og meget meget mere, og du vil på den måde være med til at udvikle barnets sprog og ordforråd, mens i får hyggelig kvalitetstid sammen. Plakaterne med køretøjer indeholder altså flere funktioner og er både til glæde for barnet, dets indlæring, samt for jeres indbyrdes forhold.

 

Vi benytter rammer fra Hoei Denmark til indramning af dine plakater eller illustrationer. Fuldend dit plakatkøb med en kvalitetssikret ramme fra Hoei Danmark.

Du kan vælge mellem ege-, sort-, hvad eller kobberramme og find den ramme, der passer ind i lige præcis dit hjem og indretning. Vi tilbyder de forskellige rammer i flere forskellige størrelser: 50×70cm, 30x40cm, a4(21x29,7cm) samt a5(14,8x21cm).

* Vores 50x70cm rammer leveres med kvalitetsplexiglas fra HOEI Danmark. Samme gode kvalitet som almindelig glas uden at gå på kompromis.

Plakatdyr.dk sender alle pakker med track and trace nummer og leverer inden for 1-4 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder med PostDanmark, som gør det billigt, hurtigt og fleksibelt for dig. Vælg under køb den fragtmetode, der passer dig.

Personlig levering til privatadresse/erhvervsadresse (59,- ved køb under 399,- og +20,- ved køb over 399,-) Post Danmark leverer pakken personligt, eller hvis du har valgt, at de må stille den et bestemt sted. OBS: er du ikke hjemme, når posten er der, og har valgt, at pakken skal afleveres personligt, skal du selv afhente pakken på posthuset. Levering til valgfrit posthus eller pakkeboks (39,- gratis over 399,-).

Via den røde knap ’vælg udleveringssted’ kan du vælge mellem mange forskellige udleveringsmuligheder ved at indtaste dit postnummer og få alle de muligheder, der er afhentningsmuligheder i dit område. Indtast dit nummer til mobiltelefon, og du vil modtage en SMS fra PostDanmark, med info, når pakken er klar til afhentning.

5 stjerner


Vores kunder elsker os. Se selv - klik her

5 stjerner

100% Sikker betaling
Hos Plakatdyr.dk handler du altid sikkert.

5 stjerner

Tryk med omtanke
Vi samarbejder med et svanemærket trykkeri.

5 stjerner

Hurtig levering
Vi afsender din ordre 1-4 hverdage efter bestilling.

TILBUD 'VERDENSKORT MED DYR'
Tilbud
Vi har et godt tilbud til dig.
Se det ved at klikke her
SE TILBUDDET
10138Close