Rønne plakat – hvid

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

XSmall

A5

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 3038
Varenummer (SKU): 3038
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

En Rønne plakat til dig, der bare elsker den bornholmske storby

Har du et helt særligt forhold til den dejlige by på Solskinsøen, så skal du virkelig læse med her. For her ser du en fantastisk, flot og stilren Rønne plakat, som i den grad vil pifte enhver bolig og dens indretning op. Har du længe gået og ledt efter noget, som kan skabe en masse personlighed og varme i dit hjem, ja så har du fundet svaret her. For denne Rønne plakat er simpelthen fantastisk i samtlige rum i boligen, så du behøver ikke bruge tid på at spekulere på, hvor den mon skal hænge henne, for den passer ind ALLEVEGNE.

Vores super populære Rønne plakat er nemlig skabt og udformet i et tidløst design, som gør, at du kan have den hængende i dit hjem i mange år frem. Der er ikke noget værre end at skulle udskifte ting i boligen hele tiden, fordi tiderne og trendsene skifter, men det skal du ikke her med denne super fine Rønne plakat. Vi garanterer dig for, at den aldrig går af mode, så du kan roligt lægge den i kurven. Og hvis du ikke allerede har set det, vil vi meget gerne lige fortælle dig, at vores fede Rønne plakat findes i op til flere forskellige farver og størrelser, så du helt sikkert ender op med lige præcis den variant, som du står og mangler derhjemme i indretningen. Der er en masse gode grunde til at lægge denne Rønne plakat i kurven og gå videre med din bestilling, og vi kan faktisk ikke se, hvorfor du ikke skulle gøre det. Så vi vil slutte for nu, og blot sige ”God shoppelyst, og god fornøjelse med din nye Rønne plakat”.