Sæt ord på dine følelser – plakat

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 6044
Varenummer (SKU): 6044
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Følelseshåndtering til børn: Sæt ord på dine følelser

Følelseshåndtering til børn kan være en udfordring, især når det kommer til børn. De kan have svært ved at sætte ord på deres følelser, og som forældre kan det være svært at forstå og hjælpe dem med at tackle deres følelser. Men nu er hjælpen her med vores innovative følelsesplakat- og barometer!
Vores følelsesplakat er en farverig og engagerende skildring af forskellige ansigtsudtryk, der repræsenterer hele følelsesspektret og en fantastisk følelseshåndtering til børn. Fra glæde og overraskelse til træthed og tristhed – vores plakat giver et visuelt udtryk for følelser, som er let genkendelige for både børn og voksne. Men det stopper ikke der. Vi har også inkluderet et følelsesbarometer, der hjælper dig med at dykke dybere ned i samtalen om følelser med dit barn. Barometeret giver en skala, der spænder fra “meget glad” til “meget trist”, og dit barn kan bruge en pil til at pege på den følelse, de oplever i øjeblikket.

Sådan fungerer det: Placer plakaten et synligt sted i dit hjem, hvor både du og dit barn nemt kan se det. Når dit barn føler sig en bestemt følelse, kan I bruge plakaten til at identificere det tilsvarende ansigtsudtryk og bruge barometeret til at placere pilen på den tilsvarende følelsesskala.