Sepang International – Formel 1 lys plakat

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

XSmall

A5

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 7276
Varenummer (SKU): 7276
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Sepang International Formel 1 plakat

Indfør en gnist af asiatisk hastighed og eventyr med vores Sepang International Formel 1 plakat. Træd ind i en verden af ​​moderne motorsport og opdag det intense sus på denne spektakulære racerbane. Vores plakat er mere end blot et kunstværk; det er en fortælling om Sepang International Circuits sjæl og vitalitet. Gennem et unikt og livligt design, der omfavner banens sving og strækninger, fordyber vores plakat dig i stemningen fra Formel 1-løbene, lige fra dit eget hjem.

Uanset om du er en ægte motorsportsfan, en eventyrlysten opdagelsesrejsende eller blot søger en uventet tilføjelse til dit rum, vil vores Sepang International Formel 1 plakat fange din opmærksomhed og vække din nysgerrighed. Trykt på førsteklasses papir med sprudlende farver og detaljer, er denne plakat en invitation til at udforske racingens verden på en ny og unik måde. Giv dit rum et skud af Sepang International Circuits energi med vores plakat. Lad denne bemærkelsesværdige plakat minde dig om de adrenalinfyldte øjeblikke fra Sepang’s legendariske løb, hver gang du tager et øjeblik til at lade dine øjne hvile på den.