HTX plakat – lyseblå

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Vælg motiv

Vælg baggrundsfarve

Fulde navn

Dato

Uddannelsessted (valgfrit)

Varenummer (SKU): 3304
Varenummer (SKU): 3304
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Studenterhue HTX

Gaven til studenten, der har afsluttet det tekniske gymnasium

Her hos Plakatdyr.dk har vi specialiseret os i personlige plakater til dig, og dem du holder af i mange år. Vi er eksperter i gode gaver, også til studenterne. Kender du en, der har afsluttet det tekniske gymnasie, og ved du ikke hvordan, man finder den perfekte gave til studenten? Så er det godt, vi kan hjælpe dig. Vi har nemlig en perfekt bud. Vores plakat bliver personliggjort med studentens navn, dato for afsluttende eksamen og det gymnasium, studenten har gået på. En personlig gave er altid en god gave, og også en god gave til studenten. På plakaten er der også den studenterhue, man får, når man afslutter det tekniske gymnasium. Selvom plakaten har masser af personlighed, er den også stilren og pæn at kigge på, og derfor passer den godt ind i alle studenters hjem. Det er vigtigt at finde en balance mellem det pæne og det personlige, når man leder efter en gave til studenten. Og det er denne plakat et pragteksemplar på. Den hænger godt og flot på alle vægge.

Hvis du bestiller din plakat her, printer vi den, når vi modtager din bestilling. Hvis du samtidig bestiller med ramme, så indrammer vi også studentens gave flot, så den er klar til at blive givet. Plakaten fås i tre forskellige størrelser. Størrelserne er A4 (21X29,7), 30X40 og 50X70. Du kan vælge den størrelse, der passer bedst ind i det hjem, den skal hænge i. Plakaten bliver som sagt personliggjort med studentens navn, dato for afsluttende eksamen og det gymnasium, studenten har gået på. Her kan du ydermere personliggøre plakaten med en flot og fin baggrundsfarve, der gør studentens gave endnu mere personlig. Du kan vælge mellem tre farver, nemlig grå, pink og blå.

HTX er en 3-årig uddannelse, der kræver, at man knokler hårdt for at nå alle lektier og afleveringer. Derfor er en god gave til studenten vigtig. Den viser den stolthed, man har, og fungerer som et skulderklap til den dygtige student. Vi synes en personliggjort gave, der samtidig er stilfuld og kan bruges efterfølgende af studenten, er den perfekte gaveidé til studenten. Derfor synes vi, denne plakat, der er designet til HTX-elever, er superfin, og vi kan garantere dig for, at studenten vil synes det samme. Skynd dig at bestille og designe den fine plakat. Så sørger vi for, at du modtager gaven til studenten hurtigst muligt, så du kan være klar med den helt perfekte gave.

* Din plakat er personlig og kan derfor ikke returneres og udformningen af plakaten vil ligne det viste billede