Studenterkørsel plakat – grå

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Fulde navn

Dato

Uddannelsessted (valgfrit)

Vælg baggrundsfarve

Varenummer (SKU): 3823
Varenummer (SKU): 3823
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Studenterkørsel plakat grå

Studenterkørsel plakat grå er genial til den unge student. Længe før man bliver færdig som student, går man med længsel og glæder sig til den populære studenterkørsel. Man har selv set dem komme kørende på gaden, siden man var helt lille, og du har måske større søskende, som allerede har prøvet den sjove tur. Turen går simpelthen så hurtigt, og pludselig er den overstået, inden du får set dig om! Det har du nu muligheden for at lave om på, for med denne plakat med studenterkørsel kan du altid kigge på den skønne illustration og på den måde tænke tilbage på de dejlige minder i studentertiden.

Bare kig på den. Man kan ligefrem fornemme stemningen, de kolde øl, og den hujende stemning, og det tager virkelig en tilbage i tiden, når man ser den slags motiv. Det er kun til at blive i godt humør af! Netop derfor bør alle nybagte studenter også have sådan en fin og personlig studenter plakat i deres hjem. Den kan hænge på væggen som evigt minde om den dejlige og søde studentertid, hvor alt gik op i en højere enhed. De fleste unge mennesker er rigtig lettede og lykkelige, når de bliver færdige som studenter, og det er derfor virkelig en tid, som skal hyldes og anerkendes. For mange er det en kæmpe milepæl at færdiggøre deres uddannelse, og der er ikke noget, der sider ”Godt gået!” som en flot og personlig studenter plakat.

* Din plakat er personlig og kan derfor ikke returneres og udformningen af plakaten vil ligne det viste billede