STX plakat – lyserød

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Vælg motiv

Vælg baggrundsfarve

Fulde navn

Dato

Uddannelsessted (valgfrit)

Varenummer (SKU): 2325
Varenummer (SKU): 2325
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Gaven til den nyudklækkede student

Står du, og mangler en studentergave til en nyudklækket student, der har gennemført STX? Det er vigtigt at have en god studentergave med, hvis man er inviteret til studentergilde, og skal fejre en ny student. STX er en 3-årig almen gymnasieuddannelse, der er fuld af afleveringer og lektier. Studenten har altså haft travlt de seneste år, og derfor, er det vigtigt at have en gave med som et ”tillykke med færdiggørelsen af det hårde arbejde.” Her hos Plakatdyr.dk har vi et godt bud på studentergaven. Vores plakat personliggøres med studentens navn, tidspunktet for færdiggørelsen af uddannelsen, og det gymnasie, studenten har gået på. Plakaten personliggøres yderligere med en baggrundsfarve. Du kan vælge mellem tre forskellige baggrundsfarver. Grå, pink og blå. På plakaten er en studenterhue, der symboliserer at gymnasietiden er slut. Kanten på huen er rød, da det er denne farve, der hører til STX. Designet af både tekst, hue og baggrundsfarve er meget stilren, og bliver derfor efterfølgende hængt op i hjemmet. Dette er altså den perfekte studentergave, eftersom plakaten bliver personliggjort, næsten ligesom studenterhuen. Man kan også forvente, at studentens originale hue bliver godt og grundigt slidt i studentertiden, og derfor er denne plakat en mere ren, flot og stilfuld version af huen, som studenten kan hænge på væggen.

Studentertiden er en mindefuld tid for mange, der har gået på gymnasie, og derfor har huen en del affektionsværdi for mange, og hvis man samtidig i gave modtager en personliggjort plakat med huen, vil du helt sikkert være populær hos studenten. Det unikke ved denne plakat, er at den er personliggjort med navn, dato og gymnasie. Studentergaven er nemlig ofte ikke personlig, og bliver derfor ofte gemt væk. Men med denne studentergave kan du være sikker på, gaven bliver taget i brug. Og du kan forvente, at næste gang du besøger studenten, vil plakaten hænge på væggen. Den fås i tre forskellige størrelser. Størrelserne er A4 (21X29,7), 30X40 og 50X70. Her kan du vælge den størrelse, du mener passer bedst til studenten, du kender.

Denne plakat er altså den perfekte studentergave. Du vil først og fremmest med plakatens personlighed blive populær hos studenten. Samtidig er kvaliteten af plakaten med til at sikre en god studentergave til en glad student. En gave til studenten er en vigtig ting, netop fordi gymnasietiden er en vigtig tid. Vær klar med en gave, der er en sikker vinder hos studenten. Vi glæder os til at modtage din bestilling.

* Din plakat er personlig og kan derfor ikke returneres og udformningen af plakaten vil ligne det viste billede