Suzuka Circuit – Formel 1 mørk plakat

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

XSmall

A5

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trÌrammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan lÌse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 7313
Varenummer (SKU): 7313
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk ivĂŚrksĂŚtteri

Det siger vores kunder

Suzuka Circuit: Legendarisk Formel plakat

Tag en virtuel tur pĂĽ en af ​​verdens mest ikoniske racerbaner med vores Suzuka Circuit plakat. Med et nøjagtigt og detaljeret blik pĂĽ Suzuka Circuit’s layout, giver denne plakat dig mulighed for at udforske hvert sving, hvert strĂŚk og hver chikane pĂĽ denne legendariske japanske bane.
Fra den berømte 130R til den udfordrende Spoon Curve, oplev hvordan Suzuka Circuit tester selv de mest erfarne racerkørere med sine tekniske sektioner og udfordrende elevationer. Gennem vores plakat kan du fü et fugleperspektiv pü, hvor historiske øjeblikke i Formel 1, MotoGP og andre racerløb har udspillet sig, og føle spÌndingen ved at tackle hvert eneste aspekt af denne bane.
Uanset om du er en passioneret motorsportsfan, en entusiastisk amatørracer eller bare beundrer skønheden i banedesign, vil vores Suzuka Circuit plakat vĂŚre et imponerende tilføjelse til dit hjem, kontor eller vĂŚrelse. Lad dig inspirere af Suzuka’s legendariske status og dens evne til at udfordre selv de mest modige og dygtige racerkørere i verden.

Se ogsĂĽ Suzuka Circuit i hvid her.