Sydbank Park – SønderjyskE plakat

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 5283
Varenummer (SKU): 5283
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Sønderjyske stadion plakat

Hører dit fodboldhold til i Haderslevs skønne omgivelser? Så er du havnet det rette sted, for her kan du få en Sønderjyske stadion plakat til at pryde væggene derhjemme. Hvad enten det er stuen, børneværelset eller klubhuset der skal have lidt ekstra charme og personlighed, så kan det moderne stadion være med til at gøre forskellen og skabe både charme og hygge.
Din Sønderjyske stadion plakat kan tilpasses lige præcis de omgivelser, hvor du skal hænge plakaten. Du kan nemlig vælge mellem forskellige baggrundsfarver og størrelser og ydermere tilpasse den ved at vælge en ramme i særlig farve. Det er med til at give plakaten og dit hjem ekstra personlighed.
Fodbold er altid en stor glæde at dele med andre, og derfor kan en stadion plakat også være en helt fantastisk gave til en anden fodboldfan. Har du set vores mange andre stadionplakater med både danske og internationale hold? Der er noget for enhver fan.