Plakatsæt: Industrimaskiner(sort/hvid)


Varenummer: 2164

Industrimaskiner(sort/hvid):

Trænger børneværelset til et frisk pust? Eller mangler du den perfekte gaveidé til den yngste i familien? Plakatsættet med køretøjer er den ideelle løsning og vil både glæde barnet og børneværelsets 4 vægge. Få 3 plakater, som med sine minimalistiske og stilfulde træk, passer smukt ind i majoriteten af de skandinaviske hjem og deres design. Foruden de visuelle fordele styrker plakaterne ligeledes barnets viden inden for alverdens køretøjer, og i kan sammen bruge adskillige timer på at lære navnene på de mange forskellige varianter. Snak om, hvad de forskellige maskiner kan, hvilke farver de har, hvor store de er, og meget meget mere, og du vil på den måde være med til at udvikle barnets sprog og ordforråd, mens i får hyggelig kvalitetstid sammen. Plakaterne med køretøjer indeholder altså flere funktioner og er både til glæde for barnet, dets indlæring, samt for jeres indbyrdes forhold.

 

Vi benytter rammer fra Hoei Denmark til indramning af dine plakater eller illustrationer. Fuldend dit plakatkøb med en kvalitetssikret ramme fra Hoei Danmark.

Du kan vælge mellem ege-, sort-, hvad eller kobberramme og find den ramme, der passer ind i lige præcis dit hjem og indretning. Vi tilbyder de forskellige rammer i flere forskellige størrelser: 50×70cm, 30x40cm, a4(21x29,7cm) samt a5(14,8x21cm).

* Vores 50x70cm rammer leveres med kvalitetsplexiglas fra HOEI Danmark. Samme gode kvalitet som almindelig glas uden at gå på kompromis.

hoei-rammer-50x70cm-billige-ramme-eg-bronze-kobber-sort-hvid-800x994-800x994
hoei-rammer-50x70cm-kvalitets-ramme-eg-bronze-kobber-sort-hvid-800x994-800x994

Plakatdyr.dk sender alle pakker med track and trace nummer og leverer inden for 1-4 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder med PostDanmark, som gør det billigt, hurtigt og fleksibelt for dig. Vælg under køb den fragtmetode, der passer dig.

Personlig levering til privatadresse/erhvervsadresse (59,- ved køb under 399,- og +20,- ved køb over 399,-) Post Danmark leverer pakken personligt, eller hvis du har valgt, at de må stille den et bestemt sted. OBS: er du ikke hjemme, når posten er der, og har valgt, at pakken skal afleveres personligt, skal du selv afhente pakken på posthuset. Levering til valgfrit posthus eller pakkeboks (39,- gratis over 399,-).