Velkommen til huset bedste… (Hvid)


Varenummer: 1541

Beskrivelse

Regler i huset

Velkommen til husets bedste plads! I alle børnefamilier er det en god idé at have nogle faste regler. Børn trives med faste rammer, det er en måde at forstå tingene bedre på, når man endnu ikke er gammel nok til at danne sit eget overblik over tingene. Dette gælder selvfølgelig også ved toiletbesøg, som er en af de ting, der gerne bare skal køre uden problemer i en børnefamilie. Det er dejligt, når først børnene har lært at klare besøgene på egen hånd, men selv det kvikkeste barn kan glemme et par af reglerne i farten. Vi har lavet denne plakat med et glimt i øjet. Det er en kærlig påmindelse om hvordan det nu er man opfører sig eksemplarisk ude på husets trone. Hvis dine børn er så små, at de ikke selv kan læse teksten, kan plakaten stadig have en effekt, hvis du har instrueret de mindste i hvad plakaten repræsenterer. Så vil synet af plakaten minde dine børn om, at der er regler herude, og dem skal vi huske at overholde.

Er du ude efter en sjov, positiv og praktisk plakat med regler for god omgang på badeværelset, så behøver du ikke lede længere. Vi hos plakatdyr.dk har en fed plakat til formålet. Plakaten fås i flere varianter og størrelser og kan selvfølgelig købes indrammet. Vi har et bredt udvalg i rammer og vil hellere end gerne hjælpe dig med at få det hele klaret på en gang.

Vi benytter rammer fra Hoei Denmark til indramning af dine plakater eller illustrationer. Fuldend dit plakatkøb med en kvalitetssikret ramme fra Hoei Danmark.

Du kan vælge mellem ege-, sort-, hvad eller kobberramme og find den ramme, der passer ind i lige præcis dit hjem og indretning. Vi tilbyder de forskellige rammer i flere forskellige størrelser: 50×70cm, 30x40cm, a4(21x29,7cm) samt a5(14,8x21cm).

* Vores 50x70cm rammer leveres med kvalitetsplexiglas fra HOEI Danmark. Samme gode kvalitet som almindelig glas uden at gå på kompromis.

Plakatdyr.dk sender alle pakker med track and trace nummer og leverer inden for 1-4 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder med PostDanmark, som gør det billigt, hurtigt og fleksibelt for dig. Vælg under køb den fragtmetode, der passer dig.

Personlig levering til privatadresse/erhvervsadresse (59,- ved køb under 399,- og +20,- ved køb over 399,-) Post Danmark leverer pakken personligt, eller hvis du har valgt, at de må stille den et bestemt sted. OBS: er du ikke hjemme, når posten er der, og har valgt, at pakken skal afleveres personligt, skal du selv afhente pakken på posthuset. Levering til valgfrit posthus eller pakkeboks (39,- gratis over 399,-).