Verdenskort med dyr

Verdenskort med dyr

Ryd

Kunderne elsker os

Anette Lorentzen 20 Juli

Vi er rigtig glade for de plakater vi har købt hos jer Rigtig fine priser og super hurtig levering....bestilte mandag aften og fik leveret onsdag morgen glæder mig til jeg får brug for en plakat igen

Trine Bækgaard Jørgensen 18 August

Rigtig god service. Fik lavet min fødselstavle helt som jeg ville og Martin havde stor tålmodighed og opfyldte alle mine ønsker med den. Fint resultat, der pynter på min datters værelse

Varenr: 2163 -

Verdenskort med dyr

Lær hele verdens dyr at kende! Med dette humoristiske og kreative verdenskort kan du og dit barn tage på en lille jordomrejse og opdage pingvinerne på Sydpolen, koalaen i New Zealand, den kinesiske panda, den brune bjørn i Amerika og mange flere. Fordyb jer i dette verdenskort fra Plakatdyr.dk og der vil være en masse kvalitetstimer at hente. Dette verdenskort til børneværelset byder ud over de mange sjove og informative dyremotiver på nogle berømte kulturelle kendetegn. Du kan derfor finde både Frihedsgudinden i New York, Taj Mahal i Indien og det verdensberømte operahus i Sydney. Den bedste læring er pakket ind i leg og med denne plakat kan I få timevis til at gå med at udpege yndlingsdyret, lære kontinenterne og finde på historier om vikingeskibe fra Danmark. Plakaten er bygget pædagogisk op med klar farveopdeling og tydelige dyremotiver. Der er med andre ord grobund for at danne utallige gode minder med dit barn, når I sammen går på opdagelse i den store verden. Med dette stimulerende, morsomme og flotte verdenskort giver du børneværelset en spændende tilføjelse, der kan bruges mange år fremover. Alle plakater er svanemærkede og kan fås med forskellige rammer, som giver dig mulighed for at udvælge den ramme, der bedst passer ind i dit hjem.

 

Vi benytter rammer fra Hoei Denmark til indramning af dine plakater eller illustrationer. Fuldend dit plakatkøb med en kvalitetssikret ramme fra Hoei Danmark.

Du kan vælge mellem ege-, sort-, hvad eller kobberramme og find den ramme, der passer ind i lige præcis dit hjem og indretning. Vi tilbyder de forskellige rammer i flere forskellige størrelser: 50×70cm, 30x40cm, a4(21x29,7cm) samt a5(14,8x21cm).

* Vores 50x70cm rammer leveres med kvalitetsplexiglas fra HOEI Danmark. Samme gode kvalitet som almindelig glas uden at gå på kompromis.

Plakatdyr.dk sender alle pakker med track and trace nummer og leverer inden for 1-4 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder med PostDanmark, som gør det billigt, hurtigt og fleksibelt for dig. Vælg under køb den fragtmetode, der passer dig.

Personlig levering til privatadresse/erhvervsadresse (59,- ved køb under 399,- og +20,- ved køb over 399,-) Post Danmark leverer pakken personligt, eller hvis du har valgt, at de må stille den et bestemt sted. OBS: er du ikke hjemme, når posten er der, og har valgt, at pakken skal afleveres personligt, skal du selv afhente pakken på posthuset. Levering til valgfrit posthus eller pakkeboks (39,- gratis over 399,-).

Via den røde knap ’vælg udleveringssted’ kan du vælge mellem mange forskellige udleveringsmuligheder ved at indtaste dit postnummer og få alle de muligheder, der er afhentningsmuligheder i dit område. Indtast dit nummer til mobiltelefon, og du vil modtage en SMS fra PostDanmark, med info, når pakken er klar til afhentning.

5 stjerner


Vores kunder elsker os. Se selv - klik her

5 stjerner

100% Sikker betaling
Hos Plakatdyr.dk handler du altid sikkert.

5 stjerner

Tryk med omtanke
Vi samarbejder med et svanemærket trykkeri.

5 stjerner

Hurtig levering
Vi afsender din ordre 1-4 hverdage efter bestilling.

TILBUD 'VERDENSKORT MED DYR'
Tilbud
Vi har et godt tilbud til dig.
Se det ved at klikke her
SE TILBUDDET
10138Close