Vinservering – plakat

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

XSmall

A5

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 2156
Varenummer (SKU): 2156
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Vinplakat

Vild med vin? Du er ikke alene. De hellige dråber er blandt voksne danskeres favorit fredagsslik, og sådan har det været i mange år. En rigtig god vin smager godt, ofte med en ny og overraskende nuance. Måske et nyt krydderi, en ny drue eller et nyt område, som du aldrig har prøvet før. Vin er populært blandt de nysgerrige, fordi du ofte kan blive overrasket og sjældent kan vide dig hundrede procent sikker på hvad du får. Jo større en ekspert, jo færre eksperimenter, men for mange danskere er det netop eksperimentet, der er det sjove ved det.

Dette er blandt de mange gode grunde til, at vi hos plakatdyr.dk har valgt at dedikere en plakatserie til vinen. For vin er hygge, vin er god stemning og gode stunder. Om det er i venners lag, foran fjernsynet fredag aften efter en lang arbejdsuge eller til en lille, intim treretters aftenmenu er vinen den perfekte tilføjelse. Denne plakat er i al sin simpelhed en hyldest til den gode flaske vin. På plakaten ser du en italiensk vin med et glas ved siden af og baggrunden er dæmpet. Det er ikke en plakat, som gør opmærksom på sig selv eller skriger til sine omgivelser. Den bidrager til stemningen og gør det uden at stikke meget ud. Det er en flot plakat, som du kan have hængende i lang tid.

Køb den med en ramme for at sikre det rigtige look. En velvalgt ramme giver plakaten et udtryk, og det gør desuden plakaten mere langtidsholdbar. Hos plakatdyr.dk leverer vi altid rammer i højeste kvalitet fra Hoei Danmark, fordi vi tror på at kvalitet betaler sig.